Datum: 19 december 2018
Locatie: Sint Jansbasiliek te Laren
Aanvang: 20.00 uur

Eerste Rang -  40,00
Tweede Rang - 35,00

Kaarten bestellen

 

Voordeel
Als lid van MAX kunt u voordelig genieten van een 3-gangen diner bij de ijsbaan in Laren voorafgaand aan het concert. Download hiervoor de voucher via onderstaande link.

Download kortingsvoucher

Logo MMM

Opbrengst komt ten goede aan Winterproject

Er is hier sprake van een droomcombinatie. Zowel Lavinia als Carel gelden wereldwijd als musici die hun instrument tot in de finesses beheersen.
Beiden hebben met hun verbluffende spel op niet direct gangbare instrumenten als respectievelijk bandonéon en harp tot ver buiten de landsgrenzen een groot publiek bereikt.

Lavinia Meijer demonstreert vol overgave de veelzijdigheid én de kracht van de harp.
Als jong talent won zij alle belangrijke concoursen en awards, en als ‘rising star’ trok zij de wereld over. Het bracht haar al tot Carnegie Hall, New York en in Nederland stond niet eerder in Carré een zo jonge klassieke artiest solo op het podium. Lavinia geldt als een van de beste harpisten ter wereld.

De fascinerende en veelzijdige bandoneonist Kraayenhof speelde de sterren van de hemel bij het huwelijk van Willem Alexander en Maximá. Het prachtige ‘Adios Nonino’ van Piazzolla was een ontroerende kennismaking met onze huidige Koningin. Kraayenhof is al vele jaren de internationale ster van de Argentijnse tango.

Winterproject MAX Maakt Mogelijk

De baten van het concert komen geheel ten goede aan het winterproject van "MAX Maakt Mogelijk". Stichting MAX Maakt Mogelijk zet zich in voor ouderen door het leveren van hout, kolen en voedselpakketten. Een kerstcadeau voor de allerarmsten in Centraal- en Oost-Europa t.b.v. het Winterproject van MAX Maakt Mogelijk.

Jan Slagter: ‘’Dankzij onze jaarlijkse winteractie kunnen wij levens redden. Vorige winter konden maar liefst 10.841 ouderen dankzij uw gulle gift rekenen op een warme kerst en warme winter ín huis. Vrijwilligers hebben de kou en onbegaanbare wegen getrotseerd om ouderen in alle denkbare uithoeken van het platteland eten en kolen te brengen. De vorst en sneeuw hielden in sommige landen zelfs aan tot april.  Uw bijdrage betekende tijdens de vorige winter het verschil tussen leven en dood. Kunnen de ouderen deze winter weer op u rekenen?’’