MAX Tickets

Datum: 16 & 19 december 2019
Aanvang: 10.00 uur
Locatie: Veluwe Natuurcentrum aan de Groot Ginkelseweg 2a in Ede

Prijs: € 39,95 p.p. (inclusief reserveringskosten)

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Datum Reserveren
Maandag 16 december Reserveer nu!
Donderdag 19 december Reserveer nu!

Inclusief

  • Koffie/thee met Gelderse Heidekoek
  • Luxe Veluwse lunch met diverse ambachtelijke luxe broodjes, gevarieerd vleesbeleg, kaas uit eigen regio, soep, fruit, koffie/thee, melk/karnemelk en jus d'orange
  • Workshop kerstkransen maken inclusief consumptie
Klantenservice

Lidmaatschap

Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Snertwandeling langs de Veluwse Heide en Bos & workshop Kerstkransen maken

In de bosrijke omgeving nabij de Hoge Veluwe wordt u in het Natuurcentrum in Ede ontvangen met koffie/thee en een Gelderse Heidekoek. Na ontvangst gaan we met de boswachter als uw persoonlijke gids een wandeling maken langs de Veluwse heide en bos.

Zien, voelen, horen en ruiken, de zintuigen prikkelend.  De boswachter, ook wel wildbeheerder genoemd, zal het hebben over de wolf die al is gesignaleerd nabij de Edese bossen.  Oude bomen van bijna 350 jaar zult u met eigen ogen kunnen aanschouwen.  Het is niet onmogelijk om een hert of zwijn te spotten. Verder zult u kennismaken met grafheuvels en een vleermuizenkelder.  Misschien kunnen we in de sneeuw prenten ontdekken van het hert, ree of zwijn. De betekenis van een coulisse landschap en een heksenbezem weet u na de wandeling.  Kortom een wandeling die je niet mag missen.

Na afloop van de wandeling kunt u genieten van een heerlijke, uitgebreid Veluwse lunch, met diverse ambachtelijke luxe broodjes, gevarieerd vleesbeleg, kaas uit de regio, soep, koffie/thee, melk/karnemelk en jus d’orange. Na de lunch volgt er een 2 uur durende workshop kerstkransen maken in het Natuurcentrum. Onder professionele begeleiding maakt u uw eigen kerstkrans. Daarna wordt de dag afgesloten met een erwtensoep!

Bossen
Tijdschema  
10:00 uur Ontvangst met koffie/thee en Gelderse Heidekoek
10:30 uur Wandeling met de boswachter
12:30 uur Uitgebreide luxe Veluwse lunch
13:30 uur Start Workshop kerstkransen maken
15:30 uur Samen eindigen met een heerlijke erwtensoep
16:00 uur Afsluiting dagprogramma

Dit arrangement is helaas niet geschikt voor mindervalide bezoekers