MAX Tickets
Data Reserveren
18 december 11.00 uur Reserveer nu
18 december 15.00 uur Reserveer nu
20 december 11.00 uur Reserveer nu
20 december 15.00 uur Reserveer nu

Prijs: € 32,95
(inclusief reserveringskosten)

Reserveer nu uw tickets online of bel naar 020 - 214 6010

Klantenservice

In samenwerking met Rederij Leerdam organiseert MAX een aantal kerstvaarten in een schilderachtige omgeving. Tijdens deze boottocht ontdekt u al het moois aan de oevers van de Linge. Terwijl de kapitein behendig aan het roer staat, komt u van alles te weten over de omgeving. Vanachter het glas in de luxe binnen-salons of in de zon met een frisse neus op de buitendekken ziet u zowel stroomop- of afwaarts vanuit Leerdam, het prachtige decor van de Linge aan u voorbij trekken.

De vaste vertrekplaats ligt aan de rand van het oude centrum van de “Glasstad" Leerdam. Bij vertrek heeft u een schitterend uitzicht op de haven, de oude stadswallen en de Royal Leerdam Kristal fabrieken.

Lunchvaart, vertrek 11.00 uur
Tijdens de schitterende rondvaart van 3 uur vaart u over het mooiste riviertje van Nederland wordt u ontvangen met een koffie of thee en een kerstgebak. Aansluitend wordt het buffet geopend met een uitgebreid en goed verzorgde kerstlunch.

Dinervaart, vertrek 15.00 uur
Tijdens de schitterende rondvaart van 3 uur over het mooiste riviertje van Nederland wordt u ontvangen met een koffie of thee en een kerstgebak. Aansluitend wordt het buffet geopend met een uitgebreid en goed verzorgd warm en koud buffet.