Data Reserveren
14 december 2021 om 11.00 uur Reserveren
16 december 2021 om 11.00 uur Reserveren

U kunt deze ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Prijs: € 34,95 p.p.
(inclusief reserveringskosten)

Inbegrepen:

  • Vaartocht 
  • Uitgebreide en goed verzorgde kerstlunch

Ontvangst aan boord: 10:45 uur
Vertrek: 11:00 uur
Einde: +- 14:00 uur

Locatie inschepen
Rederij Leerdam

Loswal, Veerstoep 2 en 3 

4142 LD Leerdam

MAX Tickets

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Klantenservice

MAX Kerstvaart met lunch over de Linge!

In samenwerking met Rederij Leerdam organiseert MAX een aantal kerstvaarten in een schilderachtige omgeving. Tijdens deze boottocht ontdekt u al het moois aan de oevers van de Linge. Terwijl de kapitein behendig aan het roer staat, komt u van alles te weten over de omgeving. Vanachter het glas in de luxe binnen-salons of in de zon met een frisse neus op de buitendekken ziet u zowel stroomop- of afwaarts vanuit Leerdam, het prachtige decor van de Linge aan u voorbij trekken.

 

De vaste vertrekplaats ligt aan de rand van het oude centrum van de “Glasstad" Leerdam. Bij vertrek heeft u een schitterend uitzicht op de haven, de oude stadswallen en de Royal Leerdam Kristal fabrieken.

 

Kerstvaart over de Linge

 

Lunchvaart
Tijdens de schitterende rondvaart van 3 uur vaart u over het mooiste riviertje van Nederland wordt u ontvangen met een koffie of thee en een kerstgebak. Aansluitend wordt het buffet geopend met een uitgebreid en goed verzorgde kerstlunch.