MAX Tickets

Afvaart: 11:00 uur
Aan boord: 10:45 uur
Einde: 15:00 uur
Locatie: Veerstoep 3, Leerdam

Prijs: € 44,00 p.p.
(inclusief reserveringskosten)

Inbegrepen:

  • Vaartocht 
  • Uitgebreide en goed verzorgde kerstlunch

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit uitsluitend online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010. Rolstoelplaatsen kunt u telefonisch reserveren.

Datum Reserveren
Donderdag 15 december 2022 Reserveren
Vrijdag 16 december 2022 Reserveren

U kunt deze ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 8,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Klantenservice

Winterse rondvaarten in kerstsfeer

Als u houdt van kerstsfeer, gezelligheid, genieten van de winterse natuur terwijl u heerlijk verzorgd wordt dan is een rondvaart op de rivier de Linge een aanrader.


U wordt in Leerdam ontvangen op het schip in kerstsfeer, onder genot van een kop koffie of thee en een heerlijk stuk gebak, na een uurtje wordt er een heerlijk lunchbuffet gepresenteerd met 2x koffie of thee en aansluitend krijgt u nog een consumptie uit de Hollandse Bar.
Tijdens de 4 uur durende vaart over de rivier de Linge geniet u van het schilderachtige landschap wat langs u heen trekt. De tocht gaat over een prachtig gedeelte van de Linge met een passage van de keersluis bij Asperen en de Hollandse Waterlinie. U ziet mooie dorpjes en het winterse landschap met weidse vergezichten.

Het enige wat u hoeft te doen is lekker zitten en genieten!

 

Kroon van Leerdam