Datum: Woensdag 24 april 2019

Locatie: Keukenhof 1 in Lisse

Deuren open: 17:00 uur

Aanvang Concert: 18:00 uur

Duur: ca. 2 uur

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren.

Reserveren

Promotiecode: MAXKH2019

Om gebruik te kunnen maken van de promotiecode, dient u lid te zijn van Omroep MAX.

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar. U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Wilt u bij dit bloemrijke concert aanwezig zijn? Koop dan hier uw kaarten met 10% korting!

Geniet van een avond ongeëvenaard entertainment, compleet met geurige bloemen en magische muziek die de lentelucht vullen. Dit concert ter ere van het 70-jarig bestaan van Keukenhof is een hommage aan een van de mooiste bezienswaardigheden van Europa. Gasten worden getrakteerd op een veelzijdig programma met pop en klassiek tegen het decor van de schitterende bloeiende bloemen.

Dit concert wordt op 24 april opgenomen door Omroep MAX. 

Keukenhof

Artiesten

 • De muzikale leiding ligt in handen van Guido Dieteren van poporkest Guido's Orchestra, een internationale sensatie van Nederlandse bodem die op het podium stond met Lionel Richie en Diana Ross. Het orkest werd terecht uitgeroepen tot The World's No. 1 Poporchestra.
   
 • De spectaculaire opening van de show wordt verzorgd door niemand minder dan Karin Bloemen.
   
 • Tangofenomeen Carel Kraayenhof zal naast andere nummers ook Adios Nonino vertolken.
   
 • Laat u verbluffen door het gemak waarmee multitalent Tania Kross wisselt tussen klassiek en pop.
   
 • Alain Clark, bekend van zijn albums Live it Out (met tophit Father & Friend) en Colorblind (dubbel platina), zal iedereen laten horen waarom hij al ruim 10 jaar in de Nederlandse hitlijsten staat.
   
 • Singer-songwriter Elske DeWall, die onlangs Maria speelde in The Passion, zal het publiek trakteren op haar unieke stemgeluid, en haar geweldige gitaar- en saxofoonspel.
   
 • Ook de 11-jarige Ripley, die zowel de jury als de kijkers van Holland's Got Talent wist te overdonderen met zijn operastem, is van de partij om het publiek met zijn unieke talent weg te blazen.
   
 • Tot slot kan het publiek genieten van de schitterende stem van de doorgewinterde bariton Hans van Heiningen in duet met The Voice of Holland finalist Patricia van Haastrecht.