MAX Tickets

Datum: Zaterdag 27 april
Aanvang: 12.00 uur
Locatie: Paleis Soestdijk
Prijs: € 19,95 p.p.
(inclusief reserveringskosten)

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Reserveren

Inclusief

  • Toegang tot het evenement
  • Ontvangst met koffie/thee en oranjegebakje
  • Toegang tot het paleis

Lidmaatschap

Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

MAX Koningsdag op Paleis Soestdijk

Na het succes van afgelopen jaren viert MAX wederom Koningsdag op Paleis Soestdijk en u kunt daarbij aanwezig zijn!

Verschillende televisieprogramma's worden live uitgezonden vanuit de schitterende paleistuinen, waarin u ook heerlijk kunt wandelen. In het paleis staan enthousiaste gidsen voor u klaar om een rondleiding te verzorgen. Tijdens de programma's van MAX zullen diverse artiesten optreden.

Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom. We ontvangen u feestelijk met koffie/thee en een oranjegebakje. Het paleis is de gehele dag geopend. U heeft de gelegenheid om het paleis te bezichtigen en kunt u genieten van de prachtige paleistuinen welke schitterend in bloei zullen staan.

Optredens

Ook dit jaar zullen diverse artiesten een optreden geven tijdens de programma's op MAX Koningsdag!

Programma

12.00 uur
We openen de deuren van Paleis Soestdijk en ontvangen u graag met een kopje koffie/thee en een lekker 'oranjegebakje', vervolgens kunt u op eigen gelegenheid door de paleistuinen wandelen en op het moment dat het u uitkomt gebruik maken van een rondleiding door het paleis. De rondleidingen worden gegeven tot 17.00 uur.

13.00 uur
We starten met het programma met livemuziek en u kunt zien hoe er gerepeteerd wordt voor de live-uitzendingen van deze dag.

13.55 uur
MAX Koningsdag Live vanaf Paleis Soestdijk, een programma gepresenteerd door Jan Slagter met verschillende gasten die aanschuiven om over Koningsdag te praten, in dit programma zullen ook een aantal artiesten voor u optreden.

16.10 uur
Tijd voor MAX zendt live uit vanuit de tuinen van het paleis. Sybrand Niessen en Martine van Os bespreken met verschillende gasten deze bijzondere Oranjedag.

Tussen de opnames door kunt u de repetities bijwonen en genieten van livemuziek.