MAX Tickets

Datum: Maandag 27 april
Aanvang: 12.00 uur
Locatie: Paleis Soestdijk
Prijs: € 19,95 p.p.
(inclusief reserveringskosten)

Reserveren

Inclusief

  • Toegang tot het evenement
  • Ontvangst met koffie/thee en oranjegebakje
  • Toegang tot het paleis

Lidmaatschap

Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts € 7,50 per jaar. U kunt zich online aanmelden .

MAX Koningsdag op Paleis Soestdijk

Na het succes van afgelopen jaren viert MAX wederom Koningsdag op Paleis Soestdijk en u kunt daarbij aanwezig zijn!

Verschillende televisieprogramma's worden live uitgezonden vanuit de schitterende paleistuinen, waarin u ook heerlijk kunt wandelen. Tijdens de programma's van MAX zullen diverse artiesten optreden.

Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom. We ontvangen u feestelijk met koffie/thee en een oranjegebakje.U kunt genieten van de prachtige paleistuinen welke schitterend in bloei zullen staan en enthousiaste gidsen staan voor u klaar om een rondleiding door het paleis te geven! De rondleidingen worden gegeven tot 17.00 uur.

Optredens

Ook dit jaar zullen diverse artiesten een optreden geven tijdens de programma's op MAX Koningsdag!

Programma

12.00 uur
We openen de deuren van Paleis Soestdijk en we ontvangen u met een kopje koffie/thee en een lekker 'oranjegebakje', vervolgens kunt u op eigen gelegenheid door de paleistuinen wandelen.

13.00 uur
We starten met het programma met livemuziek en u kunt zien hoe er gerepeteerd wordt voor de live-uitzendingen van deze dag.

13.55 uur
MAX Koningsdag Live vanaf Paleis Soestdijk, een programma gepresenteerd door Jan Slagter met verschillende gasten die aanschuiven om over Koningsdag te praten, in dit programma zullen ook een aantal artiesten voor u optreden.

16.10 uur
Tijd voor MAX zendt live uit vanuit de tuinen van het paleis. Sybrand Niessen en Martine van Os bespreken met verschillende gasten deze bijzondere Oranjedag.

Tussen de opnames door kunt u de repetities bijwonen, genieten van livemuziek, en het Paleis bewonderen door middel van een rondleiding met een gids.

Paleis Soestdijk

Een bezoek aan Paleis Soestdijk is en blijft bijzonder. Historie en toekomst gaan hand in hand op Paleis Soestdijk. Illustere bewoners als Willem III, Willem II, Anna Paulowna, koningin Juliana en prins Bernhard drukten hun stempel op het gebouw. Van zeventiende-eeuws jachthuis tot koninklijke residentie: de geschiedenis is nog steeds voelbaar bij een rondleiding in het paleis.

Een bezoek aan het paleis is inbegrepen bij uw toegangskaart voor MAX Koningsdag. De opengestelde vertrekken zijn goed toegankelijk en de gidsen staan op deze feestelijke dag voor u klaar.