MAX Tickets

Locatie: Hoofdingang van de koninklijke wachtkamers aan het stationsplein van Amsterdam Centraal

Prijs: € 39,95 p.p. zonder Museumkaart
          € 29,95 p.p. met Museumkaart

Tijd: 14:00 uur - 16:45 uur

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Datum Reserveren
Zaterdag 21 maart UITVERKOCHT
Zaterdag 28 maart Reserveer nu!

Museumkaart
Heeft u een Museumkaart? Gebruik dan de promotiecode MAXMUSEUM20. Vergeet uw museumkaart niet mee te nemen en te scannen in het Koninklijk Paleis Amsterdam.

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Klantenservice

Koninklijk Amsterdam

Ontdek Koninklijk Amsterdam tijdens een bezoek aan de koninklijke wachtkamer op Amsterdam Centraal Station én het Koninklijk Paleis Amsterdam.

De stad Amsterdam heeft door de eeuwen heen een belangrijke rol gespeeld voor de Koninklijke Familie. En dat is nog steeds zichtbaar. Het Koninklijk Paleis Amsterdam is het meest bekende voorbeeld, maar een verborgen pareltje is de koninklijke wachtkamer op Amsterdam Centraal Station. Samen met een echte kenner bezoekt u deze dag beide majestueuze locaties.

Koninklijke wachtkamer
Verborgen achter een gouden hek op spoor 2b van Amsterdam Centraal Station bevindt zich een parel speciaal ontworpen voor onze Koninklijke Familie; de koninklijke wachtkamer. In dit koninklijke vertrek vertoefde de Koninklijke Familie alvorens op reis te gaan per trein of op buitenlandse gasten te wachten. De wachtkamer is gerestaureerd en is een prachtig voorbeeld van een typisch Cuyperiaans gesammtkunstwerk. Tevens zijn de neo-gothische architectuur, meubels en stoffering  volledig op elkaar afgestemd. De wachtkamer wordt die dag speciaal voor Omroep MAX leden  geopend voor  een rondleiding door deze prachtige ruimte.

Naast de koninklijke wachtkamer bevindt zich Restaurant 1e Klas, waar u na de rondleiding wordt verwacht voor koffie of thee met een taartje.

Koninklijk wachtkamer

Koninklijk Paleis Amsterdam
Vervolgens wandelt u naar het Koninklijk Paleis Amsterdam voor een rondleiding door dit bijzondere gebouw op de Dam. Want wist u dat het Koninklijk Paleis Amsterdam in 1648 ontworpen is als stadhuis? Met de komst van Koning Lodewijk Napoleon in 1808 veranderde het stadhuis in een paleis. De prachtige en unieke collectie empiremeubelen, pendules en kroonluchters herinneren aan deze tijd.

Na deze dag weet u alles over deze prachtige locaties die zo’n belangrijke rol spelen voor de Koninklijke Familie, in het verleden én heden!

Het programma is inclusief:

  • Entree en rondleiding koninklijke wachtkamer Amsterdam
  • Koffie/thee en taart bij Restaurant 1e Klas
  • Entree en rondleiding Koninklijk Paleis Amsterdam
Tijdschema  
13:50 uur Verzamelen met gids
14:00 uur Rondleiding door koninklijke wachtkamer Amsterdam
14:30 uur Koffie/thee en taart bij Restaurant 1e klas
15:00 uur Korte wandeling naar het Koninklijk Paleis Amsterdam
15:30 - 16:45 uur Rondleiding door het Koninklijk Paleis Amsterdam

Om aan dit arrangement deel te nemen dient u goed ter been te zijn.