Opstaplocatie:  

Zijldijk 30, 2352 AB Leiderdorp

Tijdstip afvaarten:

Zie dagtochten

Kaarten bestellen?

Indien u gebruik wilt maken van de korting, dan kunt u boeken via de link bij bijbehorende dagtochten en gebruikt u hierbij de VOUCHER code van de diverse dagtochten.

Kortingsactie dagtochten en rondvaarten

 • RONDVAART VANUIT LEIDEN 

Verschillende dagen t/m december 2021

Wij nemen u mee op de mooiste en leukste rondvaart rondom Leiden en omgeving.
Vanuit centrum Leiden varen wij over de 'Zijl' naar één van de mooiste vaargebieden van het land: de Kagerplassen.

De Kagerplassen bestaan uit poldereilandjes, uitgestrekte weidelandschappen, tientallen historische molens en pittoreske dorpjes. Vanaf het water heeft u een mooi uitzicht op deze bijzondere omgeving
U vaart langs polders met koeien in de wei, eilanden met historische molens en mooie vergezichten.

De Kagerplassen is een uniek watersportgebied en vormen een waar eldorado voor liefhebbers van zeilen, roeien, kanoën, en met vorst schaatsen en ijszeilen.
's Zomers varen talloze zeilboten en bootjes op de plassen, Hollandser kan het niet.

De kapitein informeert u gedurende vaart over alle bezienswaardigheden. Bij mooi weer geniet u uiteraard ook aan ’t dek alwaar u een weids uitzicht heeft over de omgeving.

Tijdens de vaart serveren wij consumpties, koffie met ovenheerlijke appelgebak en een kleine kaart met diverse snacks tegen contante betaling en/of pin.

Zolang de COVID-19 maatregelen nog van pas zijn, voldoen wij aan de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd.

Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

 

Opstaplocatie                                                  : Haven (t.o. nr. 14) centrum, 2312 MH Leiden

Tijdstip afvaart                                                : 10.30 uur – 13.30 uur  (duur rondvaart ca. 2,25 uur)

Retour Leiden                                                 : ca. 12.45 uur – 15.45 uur

Speciaal tarief leden per volwassene           : € 2,50 korting op de online-prijs van € 22,50

Boeken kan via: https://www.rederijvanhulst.nl/vaaraanbod/rondvaart-leiden/ en selecteer een van bovenstaande data via ‘Kies een Datum’ en vul de juiste tijd in. Maak bij het invullen van uw gegevens gebruik van de KORTINGSCODE:MAXRV21 

 

 • ONTDEK DE WERELD VAN SCHILDER EN LEVENSGENIETER JAN STEEN

Van 5 juni t/m 31 oktober 2021

Ontdek het leven van schilder Jan Steen met deze leuke vaar- en wandelcombi!

Jan Steen is bekend geworden als schilder van dynamische taferelen waarin het echte leven centraal staat. Bekend is het gezegde ‘het huishouden van Jan Steen’ waarmee we vrolijkheid typeren. Minder bekend is dat hij in Leiden en Warmond heeft gewoond en gewerkt.

Wij hebben speciaal voor u twee boeiende wandelingen uitgezet langs het leven en de werken van Jan Steen. De wandelingen beginnen in Leiden of Warmond. U kunt met onze scheepspendel van de ene naar de andere locatie varen. Bij een boeking ontvangt u van ons een ticket voor een pendel met daarbij de wandelkaarten van de routes in Leiden en Warmond. U maakt deze wandelingen op eigen gelegenheid.

Datum en tijden *:
10.30 uur vanuit Leiden op di, do, zo. U doet de wandeling in Warmond tussen 11.15 en 15.00 uur. Het schip vertrekt om 15.00 uur weer naar Leiden.
12.00 uur vanuit Warmond op ma, woe, vrij, za. U doet de wandeling/museumbezoek in Leiden tussen 12.30 en 16.00 uur. Het schip vertrekt om 16.00 uur weer naar Warmond.

Praktische info:
U krijgt bij uw boeking beide wandelkaarten per e-mail toegestuurd. Wilt u beide wandelingen op één dag maken? Dat kan. Plan uw tweede wandeling dan voor of na de vaartocht. Wilt u niet met de boot retour naar de opstaplocatie? Dan kunt u op eigen gelegenheid met de bus 50 reizen (Leiden - Warmond v.v.). De busreis kunnen wij helaas niet in mindering brengen op het vaar-/wandelticket.

Tijdens de vaart serveren wij consumpties, koffie met ovenheerlijke appelgebak en een kleine kaart met diverse snacks tegen contante betaling en/of pin.

Zolang de COVID-19 maatregelen nog van pas zijn, voldoen wij aan de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd.

Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

 

Opstaplocaties                                                : Leiden - Haven (t.o. nr. 14) centrum, 2312 MH Leiden of 
                                                                            Warmond - Gemeentehaven 1, 2361 CM Warmond  

Tijdstip afvaart                                                 : Zie boven *

Retour                                                               : Zie boven *

Speciaal tarief leden per volwassene            : € 5,- korting op het online-prijs van € 23,50

Boeken kan via: https://www.rederijvanhulst.nl/vaaraanbod/jansteen/ en selecteer gewenste opstapplaats, dan een van de bovenstaande data via ‘Kies een Datum’ en vul de juiste tijd in. Maak bij het invullen van uw gegevens gebruik van de KORTINGSCODEMAXRV21 

 

 • UITWAAIEN IN HET GROENE HART

Van 8 juni t/m 28 september 2021

Na het inschepen, gaan de trossen los voor een prachtige vaartocht door het Groene Hart. Dit is Holland ten voeten uit: polders, koeien, molens, meren, prachtige vergezichten en mooie Hollandse dorpen. Het Groene Hart is een nationaal landschap. De verschillende gebieden binnen het Groene Hart van Holland hebben hun eigen karakter en uitstraling. Ieder gebied is uniek qua ligging, landschap en cultuurhistorie. Samen maken zij het Groene Hart van Holland een bijzonder landschap.

Gedurende de vaart passeren wij steden en dorpen zoals Leiden, Zoeterwoude, Oudekerk aan de Rijn, Alphen aan den Rijn, Oude Wetering en Kaageiland. De kapitein informeert u gedurende vaart over alle bezienswaardigheden en bij mooi weer geniet u uiteraard ook aan ’t dek alwaar u een weids uitzicht heeft over de omgeving. Onze medewerkers staan op verantwoorde wijze voor u klaar als het gaat om een drankje, een snack of een eenvoudige lunch.

Vaar met ons mee en beleef, op verantwoorde wijze, de strijd tegen het water die de Hollanders al eeuwen.

Tijdens de vaart serveren wij consumpties, koffie met ovenheerlijke appelgebak en een kleine kaart met diverse snacks tegen contante betaling en/of pin.

Zolang de COVID-19 maatregelen nog van pas zijn, voldoen wij aan de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd.

Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

 

Opstaplocatie                                                  : Zijldijk 30, 2352 AB Leiderdorp  

Tijdstip afvaarten                                             : 11.00 uur (duur rondvaart ca. 3,5 uur)

Retour Leiderdorp                                           : 14.30 uur

Speciaal tarief leden per volwassene            : € 2,50 korting op het online-prijs van € 26,50

Boeken kan via: https://www.rederijvanhulst.nl/vaaraanbod/uitwaaien-kaag/ en selecteer een van bovenstaande data via ‘Kies een Datum’ en vul de juiste tijd in. Maak bij het invullen van uw gegevens gebruik van de KORTINGSCODE:MAXRV21 

 

 • NIEUWE HARINGVAART ( ALL-INCLUSIVE )

Van 8 juni t/m 6 augustus 2021

 

Betreft vaartocht inclusief verzorging*

Voor deze vaartocht zetten wij een schip met bovendek in.

Wie ‘Katwijk’ zegt, zegt ‘Haring’! De meeste haring verwerkende bedrijven in Nederland zijn gevestigd in Katwijk. Niets is meer Hollands dan een harinkje zó van de staart bij de viskraam op de markt! Bij Rederij van Hulst gaan wij een stapje verder met onze heuse Nieuwe-Haringvaart. Vanuit Leiderdorp, zet het schip koers naar de Kagerplassen. Een uitgestrekt plassengebied in het Groene Hart dat zich kenmerkt door ondiepe plassen en eilanden. De eilanden zijn polders en worden nog steeds bemaald door 18 in bedrijf zijnde en gerestaureerde poldermolens. De meeste van deze molens ziet u gedurende de vaartocht. Kortom: Water en haring, Holland ten voeten uit!

Aan boord van het luxe schip wordt u ontvangen door de gastvrije bemanning van Rederij van Hulst.

Tijdens de 2 uur durende rondvaart kunt u genieten van Hollandse nieuwe haring, vers aan de staart of in stukjes, geleverd door het welbekende Katwijkse visverwerkingsbedrijf “Ouwehand”. Dit maakt onderdeel uit van Nederlands grootste visserijconcern Parlevliet en Van der Plas.

Stap aan boord en beleef Holland en Haring met Rederij van Hulst. Arrangement:
• Nieuwe haring, vers aan de staart en in stukjes
• Vers gesneden uitjes
• Huisgemaakte salade
• Witte bolletjes
• Stokbrood met kruidenboter
• Garnituur: Amsterdamse uitjes en augurk
• Onbeperkt Hollandse bar: tapbier, wijn, frisdranken, koffie en thee
* Voor de niet visliefhebber serveren wij huisgemaakte gehaktballetjes

 

Opstaplocatie                                                 : Zijldijk 30, 2352 AB Leiderdorp 

Tijdstip afvaarten                                           : 12.00 – 15.00 – 17.30 uur (duur rondvaart 2 uur)

Retour Leiderdorp                                         : 14.00 – 17.00 – 19.30 uur

Speciaal tarief leden per volwassene          : 2,50 korting op het online-prijs van € 49,50

Boeken kan via:  https://www.rederijvanhulst.nl/vaaraanbod/nieuw-haring-leiderdorp/ en selecteer een van bovenstaande data via ‘Kies een Datum’ en vul de juiste tijd in. Maak bij het invullen van uw gegevens gebruik van de KORTINGSCODEMAXRV21 

 

 • DAGTOCHT HAARLEM

Verschillende dagen in juni t/m september 2021

Betreft vaartocht inclusief verzorging*

Voor deze vaartocht zetten wij een schip met bovendek in.

Deze dagtocht laat u het prachtige landschap van de Haarlemmermeerpolder zien. Wij varen o.a. langs Lisse, Hillegom en Heemstede. U geniet van een sterk wisselend landschap met molens, dijken, polders, meren en diverse karakteristieke plaatsen. Wij streven naar circa 1,5 uur vrije tijd in Haarlem. Deze tijd is geheel afhankelijk van de het voorspoedig verloop van de heenreis naar Haarlem.

Tijdens de heenreis serveren wij koffie met appelgebak. In de middag geniet u van een borrelhapje en een heerlijk brunchbuffet.

Tijdens de vaart serveren wij consumpties en een kleine kaart met diverse snacks tegen contante betaling en/of pin.

Zolang de COVID-19 maatregelen nog van pas zijn, voldoen wij aan de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd.

Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

 

Opstaplocatie                                                  : Zijldijk 30, 2352 AB Leiderdorp

Tijdstip afvaart                                                : 09.00 uur (duur rondvaart ca. 8,5 uur)

Retour Leiderdorp                                          : ca. 17.30 uur

Speciaal tarief leden per volwassene           : € 5,00 korting op het online-prijs van € 79,50

Boeken kan via: https://www.rederijvanhulst.nl/vaaraanbod/dagtocht-haarlem/ en selecteer een de data via ‘Kies een Datum’ en vul de juiste tijd in. Maak bij het invullen van uw gegevens gebruik van de KORTINGSCODE: MAXDG21

 

 • DAGTOCHT DELFT, GENIET VAN DE VLIET!

Verschillende dagen in juni t/m oktober 2021

*Betreft vaartocht inclusief verzorging*

Varen naar Delft? Ja, dat kan! Via de prachtige route over de Vliet varen wij naar Delft. Na de afvaart serveren wij u koffie met appelgebak. Terwijl onze kapitein het schip door het sluisje van Leidschendam naar Delft stuurt, serveren wij u een kopje dagverse soep, broodjes en een Hollandse snack. U bezoekt Delft dus niet met een lege maag. Delft heeft een uitgebreid aanbod aan musea, gezellige pleinen en winkels. Op donderdag is het markt.

Voor de terugreis staat er een heerlijke high-tea klaar en een borrelhapje. Rond 18.00 zijn we weer in Leiderdorp.

Dagtocht is inclusief, 1x koffie met appelgebak, dagverse soep, broodjes, een Hollandse snack, een borrelhapje en een uitgebreide high-tea.

Tijdens de vaart serveren wij consumpties en een kleine kaart met diverse snacks tegen contante betaling en/of pin.

Zolang de COVID-19 maatregelen nog van pas zijn, voldoen wij aan de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd.

Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

 

Opstaplocatie                                                  : Zijldijk 30, 2352 AB Leiderdorp

Tijdstip afvaart                                                : 09.30 uur (duur rondvaart ca. 8,5 uur)

Retour Leiderdorp                                          : ca. 18.00 uur

Speciaal tarief leden per volwassene           : € 5,00 korting op het online-prijs van € 79,50*

Boeken kan via: https://www.rederijvanhulst.nl/vaaraanbod/dagtocht-delft/ en selecteer een van de data via ‘Kies een Datum’ en vul de juiste tijd in. Maak bij het invullen van uw gegevens gebruik van de KORTINGSCODEMAXDG21

 

 • NIEUW! DAGTOCHT GOUDA CITYTRIP

Verschillende dagen in juni t/m oktober 2021

*Betreft vaartocht inclusief verzorging*

Voor deze vaartocht zetten wij een schip met bovendek in.

Na het inschepen vertrekt u voor een unieke vaartocht. Via de rivier de Zijl gaan wij bij Leiden over de Oude Rijn langs Zoeterwoude, Hazerswoude en Koudekerk richting Alphen aan de Rijn. Daar varen wij dwars door de stad naar de Gouwsluis. Over de Gouwe gaan wij richting Boskoop en Waddinxveen met hun mooie hefbruggen. Voorbij Waddinxveen varen wij de nieuwe Gouwe op, richting de Sluis van Gouda. Daar meren wij vlakbij het centrum aan zodat u lekker kunt genieten van een stadswandeling, een bezoek aan de kaasmarkt of een van de vele musea die Gouda rijk is.

Gedurende de vaart serveren wij een kopje koffie met wat lekkers. In de middag geniet u van een lunch bestaande uit dagverse soep, broodjes en een snack. Later op de dag komen wij langs met een borrelhapje en geniet u van een uitgebreid buffet van de chef

Tijdens de vaart serveren wij consumpties en een kleine kaart met diverse snacks tegen contante betaling en/of pin.

Zolang de COVID-19 maatregelen nog van pas zijn, voldoen wij aan de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd.

Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

 

Opstaplocatie                                                  : Zijldijk 30, 2352 AB Leiderdorp

Tijdstip afvaart                                                : 10.00 uur (rondvaart duur 9 uur)

Retour Leiderdorp                                          : ca. 19.00 uur

Speciaal tarief leden per volwassene           : € 5,00 korting op het online-prijs van € 89,50*

Boeken kan via: https://www.rederijvanhulst.nl/vaaraanbod/dagtocht-gouda/ en selecteer een van de data via ‘Kies een Datum’ en vul de juiste tijd in. Maak bij het invullen van uw gegevens gebruik van de KORTINGSCODEMAXDG21

 

 • NIEUW! BEZOEK DE TOERISTENMARKT IN KATWIJK

Elke dinsdag van 20 juli t/m 31 augustus 2021

In Katwijk kunt u diverse bezienswaardigheden bezoeken, zoals het Katwijks Museum, historische kerken of monumenten. Maar u kunt ook heerlijk winkelen in het Winkelhart Zeezijde of een bezoek brengen aan de prachtige boulevard en het strand. Allemaal binnen loopafstand van elkaar!

U vertrekt om 09.45 uur vanaf Warmond, of 10.30 uur vanaf Leiderdorp. Via het Rijn- en Schiekanaal varen we langs de stad Leiden. Via de Oude Rijn die tevens bekend staat als Limesroute, de voormalige Noordelijke grens van het Romeinse Rijk. Wij varen langs plaatsen zoals: Valkenburg, Oegstgeest en Rijnsburg. U arriveert om circa 12.30 uur in Katwijk aan de Zwaaikom. In Katwijk kunt u uw tijd vrij besteden. Iedere dinsdag is er een toeristenmarkt in Katwijk die zeker het brengen van een bezoekje waard is. Om 16.00 uur wordt u weer in de Zwaaikom verwacht en om 16.15 uur vertrekt de boot weer richting Warmond en Leiderdorp. Tijdens de tocht kunt u genieten van een consumptie en wat lekkers op tafel (bij de prijs inbegrepen). Aankomst in Warmond is om circa 17.15 uur, in Leiderdorp arriveert u weer om 18.00 uur.

Tijdens de vaart serveren wij consumpties, koffie met ovenheerlijke appelgebak en een kleine kaart met diverse snacks tegen contante betaling en/of pin.

Zolang de COVID-19 maatregelen nog van pas zijn, voldoen wij aan de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd.

Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

 

Opstaplocatie                                                  : Warmond Gemeentehaven 1, 2361 CM Warmond

                                                                            Leiderdorp Zijldijk 30, 2352 AB Leiderdorp 

Tijdstip afvaarten                                            : Warmond    09.45 uur

                                                                            Leiderdorp  10.30 uur

Retour                                                               : Warmond 17.15 uur

                                                                             Leiderdorp 18.00 uur

Speciaal tarief leden per volwassene            : € 2,50 korting op het online-prijs van € 27,50

Boeken kan via: https://www.rederijvanhulst.nl/vaaraanbod/Toeristenmarkt-Katwijk/  en selecteer een van bovenstaande data via ‘Kies een Datum’ en vul de juiste tijd in. Maak bij het invullen van uw gegevens gebruik van de KORTINGSCODEMAXRV21

 

 • DAGTOCHT VOLENDAM

Verschillende dagen in juli t/m september 2021

*Betreft vaartocht inclusief verzorging*

Voor deze vaartocht zetten wij een schip met bovendek in.

Ontdek Volendam, het bekendste dorp van Nederland!

Deze geweldige dagtocht vertrekt vanaf Leiderdorp. We varen over de Kagerplassen richting de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder naar De Nieuwe Meer. Via de sluis komen we op de Kostverlorenvaart. We varen dwars door Amsterdam naar het IJ. Vanaf hier stomen we op richting de Oranjesluizen. Na de schutting varen we over het Markermeer naar Volendam. Onderweg passeren we nog het eiland Pampus. Wij arriveren circa 16.00 in Volendam. Hier krijgt u nog even vrije tijd om het oude dorp te voet te bekijken. Wandel over de wereldberoemde dijk of laat een traditionele foto maken in klederdracht. Om 18.00 staat een luxe touringcar voor u klaar die u weer veilig naar de Zijldijk in Leiderdorp brengt. Hier komt u circa 19.30 aan.

Let op: Op 8 en 22 juli, 5 en 19 augustus wordt u per luxe touringcar vanaf Leiderdorp naar Volendam vervoerd. Op deze dagen kunt u eerst genieten van het dorp en vertrekt de boot om 12.30 uit Volendam. De route varen we op deze dagen andersom. U komt per boot in Leiderdorp aan rond 19.30.

Gedurende de vaart serveren wij een kopje koffie met wat lekkers. In de middag geniet u van een lunch bestaande uit dagverse soep, broodjes en een snack. Later op de dag komen wij langs met een borrelhapje en geniet u van een uitgebreid buffet van de chef.

Tijdens de vaart serveren wij consumpties en een kleine kaart met diverse snacks tegen contante betaling en/of pin.

Zolang de COVID-19 maatregelen nog van pas zijn, voldoen wij aan de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd.

Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

 

Opstaplocatie                                                  : Zijldijk 30, 2352 AB Leiderdorp

Tijdstip afvaart                                                : 09.00 uur (duur rondvaart ca. 11 uur)

Retour Leiderdorp                                          : ca. 19.30 uur

Speciaal tarief leden per volwassene           : € 5,00 korting op het online-prijs van € 89,50*

Boeken kan via: https://www.rederijvanhulst.nl/vaaraanbod/dagtocht-volendam/ en selecteer een van de data via ‘Kies een Datum’ en vul de juiste tijd in. Maak bij het invullen van uw gegevens gebruik van de KORTINGSCODE:MAXDG21

 

 • DAGTOCHT ROTTERDAM METHAVENRONDVAART

Verschillende dagen in juli t/m augustus 2021

Betreft vaartocht inclusief verzorging*

Voor deze vaartocht zetten wij een schip met bovendek in.

Ontdek de Rotterdamse havens!

U vertrekt ’s ochtends met één van onze luxe passagiersschepen en vaart direct door het prachtige Groene Hart. Varend over o.a. de Gouwe en de Hollandse IJssel komt u langs steden zoals Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Gouda en Nieuwerkerk en Ouderkerk aan den IJssel, alvorens u het Rotterdamse havengebied invaart. In Rotterdam maakt u een mooie vaartocht door het havengebied en vaart u langs de skyline met o.a. de Kuip en de Kop van Zuid. Tijdens de vaartocht doet u veel indrukken op door de wisselende landschappen, terwijl de grote havenstad Rotterdam aan u voorbij trekt. Omstreeks 19.00 meert de kapitein het schip in Rotterdam af, alwaar een comfortabele touringcar u weer terug vervoert naar de opstaplocatie in Leiderdorp aan de Zijldijk, waar u afhankelijk van de verkeersdrukte om 20.00 zult arriveren. Kortom, een geweldige dag uit!

Let op: Op 15 juli, 12 augustus en 16 september wordt u per luxe touringcar vanaf Leiderdorp naar Rotterdam vervoerd. Op deze dagen wordt de route andersom gevaren en zult u per boot in Leiderdorp arriveren omstreeks 20.00.

Tijdens de vaart geniet u van een kopje koffie met wat lekkers, gevolgd door dagverse soep, broodjes en een snack. ‘s Middags serveren wij een borrelhapje en een heerlijk uitgebreid buffet.

Tijdens de vaart serveren wij consumpties en een kleine kaart met diverse snacks tegen contante betaling en/of pin.

Zolang de COVID-19 maatregelen nog van pas zijn, voldoen wij aan de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd.

Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

 

Opstaplocatie                                                  : Zijldijk 30, 2352 AB Leiderdorp

Tijdstip afvaart                                                : 11.30 uur (duur rondvaart ca. 8,5 uur)

Retour Leiderdorp                                          : ca. 20.00 uur

Speciaal tarief leden per volwassene           : € 5,00 korting op het online-prijs van € 89,50*

Boeken kan via: https://www.rederijvanhulst.nl/vaaraanbod/dagtocht-rotterdam/ en selecteer een van de data via ‘Kies een Datum’ en vul de juiste tijd in. Maak bij het invullen van uw gegevens gebruik van de KORTINGSCODEMAXDG21

 

 • ZOMER/HERFST CRUISEMET BEZOEK DAHLIASHOWTUIN ( COMBINATIETICKET )

Van 4 augustus t/m 3 oktober 2021

Een mooie vaartocht over de Kagerplassen. Een uitgestrekt plassengebied in het Groene Hart dat zich kenmerkt door ondiepe plassen en eilanden. De eilanden zijn polders en worden nog steeds bemaald door 18 in bedrijf zijnde en gerestaureerde poldermolens. De meeste van deze molens ziet u gedurende de vaartocht. Kortom: Holland ten voeten uit!

De kapitein informeert u gedurende vaart over alle bezienswaardigheden en bij mooi weer geniet u uiteraard ook aan ’t dek alwaar u een weids uitzicht heeft over de omgeving.

Maak uw dag compleet en combineer deze rondvaart met een bezoek aan De Dahlia showtuin. U kunt hier genieten van meer dan 640 verschillende soorten dahlia’s in de showtuin. Deze dahlia’s zijn geleverd door 20 verschillende dahlia kwekers uit de Bollenstreek. Tussen de bloeiende dahlia's staan is voor velen een onvergetelijke belevenis.

U kunt met uw combiticket, op eigen gelegenheid, de Dahliashowtuin  (Lisse) bezoeken.

Daar krijgt u op vertoon van uw ticket een rondleiding.

Let op: rondleidingen bij de Tulperij (Dahlia Showtuin) worden alleen gegeven om 13.15 uur, 15.15 uur en 17.15 uur. Dit geeft u genoeg tijd om van onze afvaartlocatie naar de Tulperij te rijden.

Tijdens de rondleiding wordt u meegenomen in de wonderlijke wereld van dahlia's, narcissen en hyacinten. Daan, de bollenkweker, vertelt tijdens de excursie over het groeiproces van de bollen en de bloei van deze fascinerende bloemen in het najaar waar iedereen dol op is. Tijdens de excursie mag u foto’s maken om deze belevenis vast te leggen met uw telefoon of camera.

Tijdens de vaart serveren wij consumpties, koffie met ovenheerlijke appelgebak en een kleine kaart met diverse snacks tegen contante betaling en/of pin.

Zolang de COVID-19 maatregelen nog van pas zijn, voldoen wij aan de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd.

Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

Adresgegevens Tulperij (Dahlia Showtuin):
Oude Herenweg 16B
2215 RZ Voorhout
M. +31 6 – 42 23 32 91 (Anja)
M. +31 6 – 53 11 43 91 (Daan)
E. info@detulperij.nl

 

Opstaplocatie                                                  : Warmond Gemeentehaven 1, 2361 CM Warmond

                                                                            Katwijk Prins Henrikkade 42 (Zwaaikom), 2225 BH Katwijk 

Tijdstip afvaarten                                            : Warmond 11.00 – 15.00 uur (duur rondvaart ca. 1,5 uur)

                                                                            Katwijk  10.15 uur – 14.15 uur  (duur rondvaart ca. 3 uur)

Retour                                                               : Warmond 12.30 uur – 16.30 uur

                                                                             Katwijk 13.15 uur – 17.15 uur

Speciaal tarief leden per volwassene            : Warmond € 2,50 korting op het online-prijs van € 22,50

                                                                             Katwijk € 2,50 korting op het online-prijs van € 30,00

Boeken kan via: https://www.rederijvanhulst.nl/vaaraanbod/combidahlia/ en selecteer gewenste opstapplaats, daarna een van bovenstaande data via ‘Kies een Datum’ en vul de juiste tijd in. Maak bij het invullen van uw gegevens gebruik van de KORTINGSCODEMAXRV21