MAX Tickets
Data & Locatie Reserveren
1 september, A'dam Reserveer nu
2 september, N'gein Reserveer nu
16 september, Zwolle Reserveer nu
6 oktober, Nijmegen Reserveer nu
7 oktober, Vlaardingen Reserveer nu

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010. 
Rolstoelplaatsen zijn helaas beperkt en enkel telefonisch te bestellen.

Prijs: € 10,00* p.p.

* inclusief reserveringskosten

We willen u erop wijzen dat originele kaarten online alleen verkocht worden via MAX Tickets. MAX Tickets wordt gefaciliteerd door Ticketpoint.

Klantenservice

 

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts  € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Dit jaar organiseert MAX exclusief voor haar leden op 5 plaatsen in Nederland een ledendag vol spektakel, entertainment, gezelligheid, informatie en kansen op leuke prijzen.

Ontvangst
Vanaf 13.00 uur ontvangen wij u met koffie/thee en iets lekker in de foyer van het theater. Om 14.00 uur begint de MAX Ledendag in de theaterzaal en kunt u genieten van ons feestelijke programma, rond 17.00 uur is de Ledendag weer afgelopen.

Tijdens het eerste deel van de Ledendag wordt u van harte welkom geheten door een presentator van MAX en zullen we u verrassen door diverse acrobatische spektakels en informeren wij u over de nieuwste programma’s van MAX en maakt u kans op diverse leuke prijzen!

Ledendag


Meezingfeest met Brigitte Nijman, Tony Neef en Rolf Koster
Na de pauze wordt het een reis terug in de tijd met de meest iconische Nederlandstalige-, Internationale- en Songfestivalhits. De musicalsterren Brigitte Nijman, Tony Neef en Rolf Koster maken er in het sfeervolle theater een muzikaal feest van herkenning van waarbij u uit volle borst mee kunt zingen!

Sing a Long
Locatie Datum Aanvang
Theater de Meervaart, Amsterdam 1 september 14.00 uur
Theater de Kom, Nieuwegein 2 september 14.00 uur
Theater de Spiegel, Zwolle 16 september 14.00 uur
Stadsschouwburg, Nijmegen 6 oktober 14.00 uur
Stadsgehoorzaal Vlaardingen 7 oktober 14.00 uur