MAX Tickets

Datum: Vrijdag 1 juni 2018
Tijd: 10.00 - 18.00 uur
Locatie: Kasteel de Haar, Kasteellaan 1 in Utrecht
Prijs: € 11,95 p.p.

(inclusief reserveringskosten)

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Reserveren


Bestel nu ook direct een parkeerkaart. In de voorverkoop € 6,00 op locatie € 8,00.

Bereikbaarheid MAX Ledendag

 

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Geniet op één van de mooiste locaties in Nederland van het mediterrane leven. MAX neemt u mee naar het Italië evenement bij Kasteel de Haar. Waan u voor een dag in Italië! U kunt de hele dag lekker happen van traditionele en moderne gerechtjes in Italiaanse stijl. En uiteraard is er ook ruime keuze uit speciaal geselecteerde wijnen.

Met meer dan 200 standhouders geniet u niet alleen van culinair Italië, maar ook van de karakteristieke omgeving, de exposities, de inspirerende activiteiten zoals traditionele dans, wijnproeverijen en optredens van o.a. de 3 Baritons, Opera Familia en Petra Berger.

MAX Ledendag

Op vrijdag 1 juni is het Italië Evenement helemaal omgedoopt tot een MAX evenement. U zult diverse presentatoren van MAX ontmoeten, genieten van optredende artiesten met een MAX-tintje en u maakt kans op vele prijzen tijdens de MAX Bingo Show.

Tijdens deze dag is het mogelijk om het kasteel te bezichtigen, de entreekosten zijn dan voor eigen rekening.

Reserveer snel uw kaarten voor deze MAX Ledendag. In aanloop naar deze dag zullen wij het programma verder aan u bekend gaan maken.

Artiesten

Wat is er te doen...

Exposanten
Meer dan 200 exposanten verspreid over verschillende themapleinen en langs sfeervolle straten van het kasteelpark laten u het beste van Italië beleven. Laat u inspireren door kunstenaars, koks en artiesten en geniet van o.a. het eten, de wijnen, keukens, Italiaanse auto's en de smaakvolle Italiaans kleding.

Gratis workshops
Er worden zes kookworkshops gegeven door de professionele chefs Federico Mocci, Luciano Sabeddu en Alfredo Scanzano. Zij leren u de Italiaanse kneepjes van het vak tijdens de middagsessies. Thema is: Sardinië. 

Circo-Teatro
Het klassieke circus is de Italianen wel toevertrouwd. De Commedia dell’Arte is daarvan het beste bewijs, dit jaar halen we het doek op voor de clowns en artiesten van Circus Boltini. U mag de Italiaanse acts voor verwachten in de prachtige tent, die schittert in de tuin van Kasteel de Haar. Bovendien trekken de artiesten, naar Italiaanse traditie, voor elke voorstelling met een parade langs de vele stands.

Optredens 
Er zijn drie podia met live muziek, vooral met een Italiaans tintje. MAX verzorgt diverse optredens bij het hoofdpodium met Petra Berger, de 3 Baritons en Opera Familia.

MAX SuperTombola
In de circustent spelen we  twee keer de MAX SuperTombola. Tombola is het Italiaans woord voor Bingo. De “TombolaMaster” van deze middag is niemand minder dan Jan Slagter. U kunt geheel gratis deelnemen en u maakt kans op diverse mooie prijzen. 

Tijd Optreden Locatie
12.00 uur Petra Berger Hoofdpodium Renzo's
13.00 uur Opera Familia Hoofdpodium Renzo's
13.30 uur MAX Super Tombola Circo Theatro
14.00 uur Petra Berger Hoofdpodium Renzo's
15.00 uur De 3 Baritons Hoofdpodium Renzo's
15.30 uur MAX Super Tombola Circo Theatro
16.00 uur Opera Familia Hoofdpodium Renzo's
17.00 uur De 3 Baritons Hoofdpodium Renzo's

 

Italy flag