MAX Tickets

Exclusief Omroep MAX arrangement

Datum: Woensdag 13 februari 2019
Aanvang: 15.30 uur
Locatie: Circus Theater Scheveningen

Prijs: € 58,50 p.p. 

(exclusief reserveringskosten )

Inbegrepen:
- Toegangsbewijs voor de voorstelling
- Garderobe
- Koffie of thee vóór aanvang van de show

Normale prijs arrangement: € 72,50

nu bestellen

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Klantenservice

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Beleef samen het gevoel van The Lion King

Stage Entertainment organiseert i.s.m. MAX een exclusieve ledenvoorstelling van de musical The Lion King in het AFAS Circustheater Scheveningen.

Koning der Musicals
De Koning der Musicals mocht in Nederland al méér dan een miljoen bezoekers ontvangen en werd bekroond met de Publieksprijs voor Beste Musical. Wereldwijd trok de musical meer dan 90 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards. Dit theaterspektakel overtreft al je verwachtingen. 

Onbeschrijflijk mooi verhaal
Afrika ontwaakt. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King. Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor de pasgeboren leeuwenwelp Simba is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Laat je meevoeren en leef mee met het verhaal van Simba, de toekomstige leeuwenkoning.

Overtreffende trap van musical
Disney's The Lion King is nergens mee te vergelijken. Met prachtige decors, ingenieuze kostuums en de meeslepende muziek van Elton John en Tim Rice. Disney's The Lion King trok wereldwijd al meer dan 90 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards.