Prijzen en vertrekdata

17 t/m 20 september 2021      
Prijs: € 560,- p.p. *

Reserveren

U kunt deze reis online reserveren of door te bellen naar 035-6776188
Deze reis is boekbaar tot 10 augustus 2021

Uiteraard houden wij de berichtgevingen rondom Covid-19 nauwlettend in de gaten en staat de reis gepland onder voorbehoud.

Litouwen

Inbegrepen

 • Retour vlucht Amsterdam - Vilnius
 • Ruimbagage
 • 3 x Overnachtingen in Radisson Blu Hotel Lietuva Vilnius
 • 3 x Ontbijt
 • Transfer luchthaven Vilnius – hotel
 • Vervoer naar projecten MAX Maakt Mogelijk
 • Lokale gidsen en entreegelden
 • Vastgesteld programma inclusief projecten MAX Maakt Mogelijk
 • Transfer hotel – luchthaven Vilnius

Niet inbegrepen:

 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • *Reserveringskosten € 35,- per boeking

Groepsgrootte: min. 10 en max. 20 deelnemers.

Om deel te nemen aan deze ledenreis dient u goed ter been te zijn.

Attentie
Een paspoort of Nederlandse identiteitskaart is vereist. Het document moet nog minimaal 3 maanden geldig zijn na vertrek uit Litouwen.

Exclusief voor leden van MAX hebben wij een 4-daagse reis samengesteld naar Litouwen. Samen met Jan Slagter bezoekt u verschillende bezienswaardigheden en projecten van MAX Maakt Mogelijk.

Stichting MAX Maakt Mogelijk realiseert projecten ter verbetering van het welzijn van ouderen. Zo ook in Litouwen. Jan Slagter neemt u mee naar het ouderenproject van MAX Maakt Mogelijk. Zo maakt u kennis met Wim Brauns. Wim Brauns woont 25 jaar in Litouwen en heeft zich in de loop der jaren onmisbaar gemaakt voor de armste ouderen in de omgeving. Naast de projecten van MAX Maakt Mogelijk bezoeken we ook enkele bezienswaardigheden.

Litouwen

Het historische centrum van Vilnius behoort tot de Werelderfgoedlijst van Unesco. Daarnaast kent de stad een zeer rijke geschiedenis en heeft Vilnius cultuurliefhebbers veel te bieden.

Cathedral Square bevindt zich in het hart van het historische centrum van Vilnius naast de schitterende, neoklassieke Kathedraal van Vilnius met zijn opvallende witte klokkentoren. Bewonder de architectuur van de kathedraal, volg de oude stadsmuren en bestudeer de historische monumenten die aan het plein grenzen.

Het Nationaal Museum van Litouwen heeft een uitgebreide collectie van Litouwse cultuurobjecten die worden tentoongesteld op verschillende belangrijke historische plekken in Vilnius. Bestudeer de exposities gericht op geschiedenis, archeologie en etnografie in het Kasteelcomplex van Vilnius, in oude vestingen, historische hoeves en elegante overheidsgebouwen. Tegenwoordig beschikt het museum over meer dan 800.000 voorwerpen, waaronder relieken uit de steentijd, middeleeuwse monumenten en volkskunst.

U verblijft tijdens deze reis in het Radisson Blu Hotel in Vilnius. Het hotel is gelegen in het centrum van Vilnius en op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden.