MAX Tickets

Omroep MAX arrangement

Datum: Zondag 30 juni 2019
Aanvang: 16.00 uur
Locatie: Beatrix Theater Utrecht

Prijs: € 54,50 p.p. 

(inclusief reserveringskosten )

Inbegrepen:
- Toegangsbewijs voor de voorstelling
- Garderobe
- Koffie of thee vóór aanvang van de show

nu bestellen

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Klantenservice

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Mamma Mia!

Stage Entertainment organiseert in samenwerking met Omroep MAX een middagvoorstelling van de musical Mamma Mia! in het Beatrix Theater in Utrecht op zondag 30 juni.

MAMMA MIA! De musical die iedereen laat stralen.

MAMMA MIA! is de internationale musicalsensatie die u meeneemt in een zorgeloze zomer vol plezier. Het is een onweerstaanbaar verhaal vol humor, vriendschap en liefde. Een muzikaal spektakel, verweven met de tijdloze wereldhits van ABBA.

Een moeder. Een dochter. Drie mogelijke vaders.

Dochter Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is.

Beleef een zwoele zomeravond

Elke avond opnieuw heeft iedereen de tijd van z’n leven bij deze zwoele zomerse musical. Al meer dan 60 miljoen mensen lieten zich verrassen door de hartveroverende show van MAMMA MIA! Bruisend, energiek, romantisch, vrolijk en ontroerend!

Bekende Hits

MAMMA MIA! is een komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Met ABBA's bekende hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.  

 

Beeld