MAX Tickets

Omroep MAX arrangement

Datum: Zondag 30 juni 2019
Aanvang: 16.00 uur
Locatie: Beatrix Theater Utrecht

Prijs: € 54,50 p.p. 

(inclusief reserveringskosten )

Inbegrepen:
- Toegangsbewijs voor de voorstelling
- Garderobe
- Koffie of thee vóór aanvang van de show

nu bestellen

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Klantenservice

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Mamma Mia!

Stage Entertainment organiseert i.s.m. Omroep MAX een middagvoorstelling van de musical Mamma Mia! in het Beatrix Theater in Utrecht.

Mamma Mia! De meest swingende musical!

Avond aan avond heeft iedereen de tijd van z'n leven bij de meest swingende musical. Met de mega hits van ABBA, die briljant worden verweven in dit heerlijke verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten. Al meer dan 60 miljoen mensen over de hele wereld hebben MAMMA MIA! in hun hart gesloten. Ook in Nederland is het een hit met al meer dan 300.000 verkochte kaarten!

Bekende Hits

MAMMA MIA! is een komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Met ABBA's bekende hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.  

 

Beeld