MAX Tickets
Data & Locatie Reserveren
Zondag 6 oktober, Hoofddorp Reserveer nu
Zondag 10 november, Apeldoorn Reserveer nu

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010. 
Rolstoelplaatsen zijn helaas beperkt en enkel telefonisch te reserveren.

Prijs: € 10,00* p.p.

* inclusief reserveringskosten

We willen u erop wijzen dat originele kaarten online alleen verkocht worden via MAX Tickets. MAX Tickets wordt gefaciliteerd door Ticketpoint.

Klantenservice

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts  € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

MAX Ledendagen

Dit jaar organiseert MAX exclusief voor haar leden op 2 plaatsen in Nederland een ledendag vol spektakel, entertainment, gezelligheid, informatie en kansen op leuke prijzen.

Ontvangst
Vanaf 13.00 uur ontvangen wij u met koffie/thee en iets lekkers in de foyer van het theater. Om 14.00 uur begint de MAX Ledendag in de theaterzaal en kunt u genieten van ons feestelijke programma, rond 17.00 uur is de Ledendag weer afgelopen.

Tijdens het eerste deel van de Ledendag wordt u van harte welkom geheten door een presentator van MAX en zullen we u verrassen met een show van Rob en Emiel vol magie, cabaret, mindreading en comedy. Rob en Emiel zijn Nederlands Kampioen Mentalisme en Goochelen 2019! Verder informeren wij u over de nieuwste programma’s van MAX en maakt u kans op diverse leuke prijzen!

Marianne Weber

Na de pauze krijgt u een optreden van de koningin van het Levenslied, namelijk Marianne Weber! Tijdens een optreden weet de zangeres jong en oud aan haar te binden. Marianne Weber staat garant voor een feest der herkenning. Een optreden van allure!

Bekende hits van Marianne Weber:

  • 'n Meisje huilt
  • Als ik met jou op de wolken zweef
  • Als dit geen liefde is
Locatie Datum Aanvang
Cultuurgebouw, Schouwburg De Meerse Hoofddorp 6 oktober 2019 14:00 uur
Orpheus Theater Apeldoorn 10 november 2019 14:00 uur