MAX Tickets
Datum & Locatie Reserveren
Zondag 22 mei          Hoorn UITVERKOCHT
Zaterdag 18 juni      Alphen aan den Rijn UITVERKOCHT
Zondag 19 juni      Arnhem Reserveer 
Zondag 26 juni Oosterhout UITVERKOCHT

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010. 
Rolstoelplaatsen zijn helaas beperkt en enkel telefonisch te bestellen.

Prijs: € 10,00* p.p.

* inclusief reserveringskosten

We willen u erop wijzen dat originele kaarten online alleen verkocht worden via MAX Tickets. MAX Tickets wordt gefaciliteerd door Ticketpoint.

Klantenservice

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts  € 8,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

MAX Ledendagen 2022

Ook dit jaar organiseert MAX exclusief voor haar leden op diverse plaatsen in Nederland een middag vol spektakel, entertainment, gezelligheid en informatie. Bovendien maakt u kans op leuke prijzen!

Ontvangst
Vanaf 13.00 uur ontvangen wij u graag in de foyer van het theater. Om 14.00 uur begint de MAX Ledendag in de theaterzaal en kunt u genieten van ons feestelijke programma, rond 17.00 uur is de Ledendag weer afgelopen.

Een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij is bij de prijs inbegrepen.

Programma

Tijdens het eerste deel van de Ledendag wordt u van harte welkom geheten door een presentator van MAX en zullen we u verrassen met een optreden van illusionist Victor Mids.

Neuromagic is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, demonstreert Victor de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en (interactieve) neuropsychologische experimenten. Want hoe makkelijk bent u af te leiden? Hoe werkt ons geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe eenvoudig uw eigen hersenen en zintuigen op het verkeerde been te zijn te zetten én wat u daarvan kunt leren.

Verder informeren wij u over de nieuwste programma’s van MAX en maakt u kans op diverse leuke prijzen!

MAX Ledendagen

Na de pauze krijgt u maar liefst 2 bijzondere optredens:

Een optreden van Lunedì, een act van 3 (volle) zussen. Lunedì is het Italiaanse woord voor Maandag, en Maandag is de achternaam van de 3 zusjes. 
Het gaat om Annemarijn, Lillian en Willemijn Maandag. Ze speelden nationaal en internationaal hoofdrollen in shows zoals Phantom Of The Opera, Hello Dolly, My Fair Lady en Evita. De jonge sopranen zingen opera klassiekers zoals 'Mio Babbino Caro' en 'Flower Duet' en bekende muziek uit films en de eerder genoemde musicals.

MAX Ledendagen

Daarna wordt u getrakteerd op een optreden van The Dutch Tenors.

De mannen van The Dutch Tenors speelden voorheen diverse hoofdrollen in musicals en opera's, zowel in Nederlands als internationaal. Vanaf nu zingen ze samen als The Dutch Tenors. Door fans beschreven als 'the next Il Divo', zingen de heren 'Classical Pop' repertoire. Alles op het hoogste niveau vocale gymnasiek, met bomsbastische klanken en indrukwekkende, lyrische samenzang. 

MAX Ledendagen
Locatie Datum Aanvang
Schouwburg Het Park - Hoorn Zondag 22 mei 2022 14.00 uur
Theater Castellum - Alphen aan den Rijn Zaterdag 18 juni 2022 14.00 uur
Stadstheater Arnhem - Arnhem Zondag 19 juni 2022 14.00 uur
Theater De Bussel - Oosterhout (N-Br) Zondag 26 juni 2022 14.00 uur