Dinsdag 13 t/m zaterdag 17 september 2022
Open van 10.00 - 17.00 uur

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Voorverkoop
Als lid van MAX kunt u vanaf nu voordelig uw kaarten kopen voor de 50 PlusBeurs.

Prijzen
50PlusBeurs € 7,50 ( i.p.v. 17,50 )

MAX op de 50PlusBeurs

Gebruik altijd de actiecode: MAX22

Jan Slagter

Jan Slagter

Jan Rietman

Jan Rietman

Duco Bauwens

Duco Bauwens

Ook op de 28e editie van de 50PlusBeurs kan Omroep MAX niet ontbreken! De 50PlusBeurs is al 28 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met honderden stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater.

MAX op de 50PlusBeurs
Omroep MAX vindt het een feest om weer op de 50PlusBeurs te staan. Kom langs op onze MAX-stand en ontdek onze aantrekkelijke beursaanbiedingen. Wilt u op de cover van MAX Magazine? Dat kan, u krijgt deze gratis mee naar huis en wie weet loopt u Jan Slagter, Jan Rietman, Martine van Os, HenkJan Smits, Astrid de Jong of een van onze andere presentatoren tegen het lijf. 

Uiteraard zijn we ook weer aanwezig op het hoofdpodium. Kom langs voor een workshop van Duco Bauwens van Nederland in beweging, doe mee met onze MAX Bingo en geniet van een prachtig optreden van The Dutch Tenors. Er is weer genoeg te beleven!

The Dutch Tenors

Ogen en oren tekort!

De 50PlusBeurs brengt vele stands met thema’s als Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid. Probeer e-bikes op het fietsplein, geniet van modeshows en optredens, krijg advies over beleggen en schenkrecht, ontmoet personalities, test je fitheid, volg leerzame presentaties en actieve workshops of maak kans met vele winacties op mooie prijzen als een avontuurlijke reis of campervakantie. Maak het mee, u komt ogen en oren tekort!