MAX Tickets

Datum: Donderdag 26 mei 2022
Aanvang: 11.00 uur
Locatie: Deltapark Neeltje Jans, Faelweg 5 in Vrouwenpolder

Prijs: € 45,00 p.p. (inclusief reserveringskosten)

Datum Reserveren
26 mei 2022 Reserveer hier!

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Het programma is inclusief:

  • Entree Deltapark Neeltje Jans, inclusief film en rondleiding Oosterschelde stormvloedkering
  • Koffie/thee en Zeeuwse Bolus
  • Lunch Deltapark*
  • Rondvaart de Oosterschelde

*= dieetwensen? Geef het hier uiterlijk 5 dagen voorafgaand het evenement aan.

Hotel boeken?
Indien u een hotel wenst te boeken, dan kunt u via deze link uw reservering plaatsen. Dit hotel wordt door Deltapark Neeltje Jans aanbevolen.

Klantenservice

Op avontuur bij Deltapark Neeltje Jans!

Bij Deltapark Neeltje Jans geniet u een hele dag van zeedieren, spetterende attracties en leert u alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953, en het onderwaterleven van de Oosterschelde en Noordzee. Een dag met de Zeeuwse zon, zee, lucht en de prachtige kust natuur en de Delta als decor tijdens uw bezoek aan Zeeland.

De Deltawerken zijn wereldberoemd!

Bij Deltapark Neeltje Jans kunt u de geschiedenis opnieuw beleven: Van de watersnoodramp tot en met de bouw van de Deltawerken. Exposities, films en de unieke bezichtiging in de pijlerdam geven u een indruk van de enorme kracht van het water. Tijdens schoolvakanties zijn er rondleidingen door het binnenste van de stormvloedkering en kun je hier alles met eigen ogen bekijken.

Delta Experience

Deltapark Neeltje Jans ligt aan de voet van de allergrootste stormvloedkering ter wereld. Wat is het verhaal achter dit immense bouwwerk? Het antwoord wordt getoond in een indrukwekkende 3D animatie met een panorama die u de allesverwoestende kracht van het water laat ervaren. U beleeft de historische achtergrond van het Nederlandse gevecht tegen het water op een innovatieve, toegankelijke en levendige manier. Het is het verhaal van de grootste naoorlogse natuurramp in Nederland.

U krijgt een indruk van wat zich afspeelde in Zeeland in de nacht van 31 januari 1953. Een historische gebeurtenis waar geen beelden van bestaan. Zie en ervaar hoe de golven van de Noordzee delen van Nederland wegvagen. Als de storm gaat liggen, verschijnt een waterval van archiefbeelden. U ziet de schade van de ramp, maar ook de daaropvolgende wederopbouw van Zeeland en de bouw van de Deltawerken. De educatieve voorstelling waarschuwt u voor de dreiging van het water: zullen de Deltawerken ons in de toekomst ook nog kunnen beschermen?

En er is nog veel meer te doen!

Maak een indrukwekkende wandeling door de Stormvloedkering en vind verkoeling tijdens uw rondvaart van een uur over het nationaal park de Oosterschelde!

Tijdschema  
11:00 - 11:30 Aankomst* met koffie/thee en een Zeeuwse bolus Restaurant van het Deltaplaza ontvangstgebouw
11:30 - 12:00 Film Delta finale
12:00 - 12:30 Delta Experience & Expo
12:30 - 13:30 Lunch Delta park
13:30 - 15:00 Lezing en rondleiding door de Stormvloedkering. De gids brengt u tijdig bij de rondvaartboot.
15:00 - 16:00 Rondvaart door het Nationaal park de Oosterschelde
16:00 - 17:00 Bezoek op eigen gelegenheid
17:00 Einde programma

* Vanaf 10:00 uur bent u welkom bij Deltapark Neeltje Jans