MAX Tickets

We willen u erop wijzen dat originele kaarten online alleen verkocht worden via MAX Tickets. Alleen via MAX Tickets bent u ervan verzekerd dat u niet te veel betaalt. MAX Tickets wordt gefaciliteerd door Ticketpoint.

Janet Mooney

Janet Mooney

Gordon Neville

Gordon Neville

Jenna Lee James

Jenna Lee James

Lance Ellington

Lance Ellington
Klantenservice

 

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts  € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

The New London Chorale
In Nederland hebben ze duizenden fans en zijn ze ongekend populair: al vele jaren staat The New London Chorale op het podium van de MAX Proms. Hun swingende bewerkingen van klassieke meesterwerken en geweldige covers van populaire nummers zorgen er geheid voor dat u niet stil kunt blijven zitten! Tijdens de concerten wordt The New London Chorale bijgestaan door het Inspirational Community Gospel Choire.

Al meer dan 30 jaar in Nederland
Onder leiding van Tom Parker is een aantal albums verschenen waarop klassieke muziek in een modern jasje wordt gestoken. In 1987 trad The New London Chorale voor het eerst op in Nederland. In de afgelopen jaren hebben o.a. zangers en zangeressen als Vicki Brown, Madeline Bell en Katie Kissoon in deze formatie samengewerkt en brachten ze klassieke meesterwerken en covers van populaire nummers ten gehore.
Helaas is Tom Parker ons in 2013 ontvallen, maar de huidige formatie, bestaande uit Gordon Neville, Janet Mooney, Jenna Lee-James en Lance Ellington, blijft optreden om de duizenden fans in Nederland te laten genieten van Tom zijn composities.

TIGC

Kaarten reserveren

Rang Prijs
1e rang € 32,50*
2e rang € 24,50*
3e rang € 16,50*
Rolstoelplaatsen** € 24,50*

*    inclusief reserveringskosten.
**  rolstoelplaatsen zijn helaas beperkt en enkel telefonisch te bestellen.

Data Locatie Reserveren
Zaterdag 25 augustus, 20:00 uur Theater Gooiland, Hilversum Reserveren
Zondag 26 augustus, 14:00 uur Stadstheater, Zoetermeer Reserveren

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

In verband met een uitlopende verbouwing kan het concert in Rijswijk niet doorgaan. Om die reden hebben wij het concert verplaatst naar het Stadstheater te Zoetermeer.