MAX Tickets

Locatie: RAI Amsterdam, Elicium Ballroom, Europaplein 1078 GZ Amsterdam. Het Elicium Centre (HAL 13) is te bereiken via entree D.

Prijs: €27,50 (inclusief servicekosten)

Het Omroep MAX programma is inclusief:
- Entreeticket Discover Rembrandt
- Koffie / thee
- Rondleiding door gids

Datum: vrijdag 23 augustus

Tijd en tijdsduur: 14.00 – 15.30 uur (1,5 uur)
13.30 - 14.00 uur: inloop en koffie/thee
14:00 - 15.30 uur: rondleiding met gids
Na 15.30 uur: bezoek tentoonstelling op eigen gelegenheid

DATUM RESERVEREN
vrijdag 23 augustus Reserveer nu!

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar: 020 - 214 6010

Klantenservice

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Discover Rembrandt

In het teken van het Rembrandtjaar opent op 6 juli de tentoonstelling Discover Rembrandt – His Life and All His Paintings in RAI Amsterdam. De tentoonstelling, die tot en met 1 september duurt, toont reproducties van alle 350 werken van Rembrandt. Ook de beschadigde, de verborgen en zelfs de gestolen werken zullen te bewonderen zijn. Laat je rondleiden door een gids en herontdek samen de Gouden Eeuw. De ervaren gids voert je langs het oeuvre van de Hollandse meester. De werken zijn te zien op ware grootte en tonen in chronologische volgorde het verhaal van hun schilder, op oorspronkelijk en authentieke wijze. Zo kan zelfs de Nachtwacht bewonderd worden in zijn oorspronkelijke staat, inclusief de in 1715 afgesneden delen. Dit geeft onverwachte en nieuwe inzichten.

Elke periode in Rembrandts leven en werk komt aan bod en wordt tot leven gebracht aan de hand van de schilderijen. De gids geeft hierbij niet alleen interessante historische context, maar heeft ook de nodige vermakelijke anekdotes en weetjes achter de hand.

Discover Rembrandt – His Life and All His Paintings geeft een dieper inzicht in de kunst en het leven van een van de grootste kunstenaars uit de wereldgeschiedenis en geeft je als bezoeker de kans de vele inzichten die 50 jaar Rembrandt-onderzoek heeft opgeleverd te leren kennen. Een ware ode aan Rembrandt.

Discover Rembrandt