Spelregels gastenboek

Omroep MAX stelt zich ten doel een plek te maken waar goede inhoudelijke discussie mogelijk is.

Houd uw mededelingen zakelijk. Teksten van persoonlijke aard kunnen worden verwijderd door MAX.

MAX verzoekt u uw bijdragen beleefd, netjes en relevant te houden. Houd u aan de gedragsregels (zie hieronder).

MAX past geen censuur toe. We stellen uw mening op prijs. Zowel positieve als negatieve reacties zijn welkom. MAX behoudt zich het recht voor om bijdragen die niet aan de gedragsregels en wetgeving (zie hieronder) voldoen, te verwijderen.

Gedragsregels

Bedient u zich van prettige omgangsvormen. MAX behoudt zich het recht voor om bijdragen met beledigingen, vloeken, scheldwoorden, gemompel en gebrabbel, obsceniteiten en vulgariteiten en/of agressieve, lasterlijke, schadelijke, racistische en dergelijke inhoud te verwijderen.

Plaats geen persoonlijke contactinformatie in uw bericht op te nemen (telefoonnummer, adres noch e-mailadres). Deze worden door de redactie verwijderd. Het is namelijk een openbaar forum. Alle informatie die u in uw bericht geeft, wordt dus voor iedereen toegankelijk. (Uw naam kan dus ook op Google verschijnen).

Privacy

 

 

Wetgeving

Gebruik geen illegaal materiaal, houd u aan de wet. Indien u vermoedt dat op uw bijdrage rechten van derden rusten vermeldt dit dan als zodanig (citaat). Dit omvat auteursrecht, merknamen, handelsgeheimen, persoonlijke informatie en/of eigendomsrechten.