MAX Tickets
Datum Reserveren
Dinsdag 25 oktober Reserveren
Donderdag 10 november  Reserveren

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Prijs: € 45,00 p.p.
(inclusief € 2,05 reserveringskosten)

Inbegrepen:

  • Vaartocht 
  • Stamppottenbuffet ( Zuurkoolstamppot, boerenkoolstamppot, hutspot en diverse garnituren )

Ontvangst aan boord: 11:45 uur
Vertrek: 12:00 uur
Einde: +- 15:15 uur

Locatie inschepen
Ms. van Riemsdijkweg 45
1033 RC Amsterdam

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 8,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Klantenservice

MAX Stamppotten Cruise!

Aan boord wordt u ontvangen door de gastvrije crew van Amsterdam Boat Cruises. Bij Amsterdam Boat Cruises gaan ze een stapje verder met de nieuwe Hollandse stamppotten rondvaart. Stap aan boord van het luxe schip “River Dream” en ga genieten van deze overheerlijke Hollandse stamppotten. U ontdekt tijdens deze vaartocht het Amsterdamse havengebied.

Na het inschepen gaan de trossen los en leert u de 4de zeehaven van Europa kennen aan de hand van vijf generaties Amsterdammers. Hun levensloop voltrekt zich parallel aan de ontwikkeling van het gebied en maakt het avontuur menselijk en dynamisch. Alsof u er zelf bij bent!

Bij mooi weer is het genieten op het panoramadek van het schip, waar u onbelemmerd zicht heeft op de grootste cacao- en benzinehaven van de wereld, die ook rap aan het veranderen is. Bij slecht weer heeft u het comfort van het luxe binnenverblijf van het schip, waar ook de catering zich bevindt.

Najaarsaanbieding MAX Stamppotten cruise

Tijdens de vaart kunt u genieten van een heerlijk stamppottenbuffet bestaande uit zuurkoolstamppot, boerenkoolstamppot en hutspot. Deze worden rijkelijk geserveerd met rookworst, gehaktballetjes in jus en gebakken spekjes. En natuurlijk met heerlijke garnituren van zilveruitjes, augurken, mosterd en piccalilly. 

Extra consumpties aan boord zijn tegen betaling ( pin of contant ). Rolstoelplaatsen zijn enkel telefonisch te reserveren.