Vertrekdata Prijs
Maandag 19 september 2022 Vol!
Maandag 3 oktober 2022 Vol!
Maandag 17 oktober 2022 Vanaf € 749 p.p.

Hoe te boeken?
Deze ledenreis is exclusief voor MAX-leden te boeken via onderstaande button of door te bellen naar 0180-457883. Vermeld dat het gaat om de MAX Ledenreis met de reiscode EBMTM99.

Reserveer hier

Toeslagen:
1-persoonskamertoeslag € 149

Groepsgrootte:
min. 25 en max. 44 deelnemers

Inclusief:

  • Koffie voor vertrek op de wisselplaats Didam
  • Luxury class touringcar
  • Deskundige chauffeur tevens reisleider
  • Gastheer of -vrouw van Omroep MAX
  • 2x overnachting in omgeving Basel
  • 7x overnachting in Montecatini Terme
  • 9x Ontbijt en 9x diner
  • 1x candlelight diner
  • Afscheidsdiner op de wisselplaats
  • Inclusief voor MAX leden: kabelbaan van Montecatini naar Montecatini Alto

Prijzen zijn exclusief € 2,50 Calamiteitenfonds, € 19,50 reserveringskosten per boeking en exclusief € 5 SGR bijdrage per persoon.

Lidmaatschap

Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 8,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Nazomeren in Toscane, Montecatini Terme

10-daagse busreis vanaf € 749 p.p.

Exclusief voor leden van Omroep Max heeft de Jong Intra Vakanties een speciale MAX-ledenreis samengesteld naar Toscane.

Dag 1 Omgeving Basel

Onderbroken door diverse stops komen we in de loop van de middag aan in de omgeving van Basel voor diner en overnachting.

Dag 2 Montecatini Terme

De route van vandaag brengt veel moois. Wanneer we aan het einde van de middag bij ons hotel in Montecatini aankomen, hebben we de Zwitserse bergen en het Noord-Italiaanse merengebied achter ons gelaten en genieten we van het zonovergoten Toscaanse heuvellandschap.

Hotel Montebello

Dag 3 Pisa en Lucca

Na het ontbijt rijden we naar Pisa waar we de scheve toren op het Campo dei Miracoli bekijken. Op het Plein der Wonderen zijn ook de beroemde doopkapel en kathedraal bezienswaardig. Hierna rijden we door naar een van de oudste en mooist ommuurde stadjes van Toscane, Lucca. We wandelen over de stadswallen, door de stad met Romaanse gebouwen en natuurlijk de Dom San Martino.

Dag 4 Siena en San Gimignano

Een vakantie in Toscane is niet compleet zonder een bezoek aan Siena en San Gimignano.. In Siena zien we de Dom en het schelpvormige plein Piazza del Campo waar tweemaal per jaar de beroemde paardenraces, 'de Palio', gehouden worden.  Via een mooie route rijden we naar het oude San Gimignano waar nog 13 torens resteren van de 72 torens die ooit het stadsbeeld domineerden.

Dag 5 Elba of vrije dag

Vandaag kunt u naar Elba, een paradijselijk eiland met een weelderige plantengroei van palmen, eucalyptussen, ceders, magnolia’s en vooral druiven en olijven. De overtocht vanuit Piombino duurt ca. een uur. Na aankomst in Portoferraio bezoeken we de villa waar de hierheen verbannen Napoleon korte tijd woonde. Daarna rijden we naar Marina di Campo en bezoeken we Porto Azzuro. Terug in Portoferraio rest nog wat vrije tijd alvorens we de boot terug nemen naar het vaste land. Deze dagtocht is optioneel en kost € 39 p.p. (opgave en betaling bij boeking).

Dag 6 Pistoia

Vandaag een rustig dagje, we maken een halve dagtocht naar het nabijgelegen stadje van Romeinse oorsprong Pistoia, waar op zaterdag de weekmarkt plaats vindt. Ontdek de smalle middeleeuwse straatjes, onregelmatig gevormde pleinen, prestigieuze paleizen en kleine torenhuizen.

Dag 7 Montecatini Alto en Terme

Montecatini Terme is een druk bezocht kuuroord en was in de 14e eeuw al bekend vanwege jodium-, zwavel- en alkalizout. De baden liggen in een schitterend park. Er zijn diverse entreeprijzen, afhankelijk van uw wensen. Boven de stad ligt Montecatini Alto (hoog). Een oude vesting met leuke steegjes, terrassen en vergezichten. U kunt er heen met de kabelbaan vanuit Montecatini voor MAX leden inclusief.

Dag 8 Florence

Op naar het grootste openluchtmuseum van de wereld: Florence, of zoals de Italianen zeggen: Firenze. Tijdens een wandeling met een Nederlandssprekende stadsgids zult u ogen te kort komen om al het moois in u op te nemen. We nemen vandaag de trein die ons vanuit Montecatini direct in het centrum afzet. Deze dagtocht is optioneel en kost € 27,50 p.p., waarbij de Nederlandssprekende stadsgids is inbegrepen (opgave en betaling bij boeking). Tijdens de rondleiding kunt u gebruik maken van audio-oortjes (inclusief).

Dag 9 Omgeving Basel

Na het ontbijt verlaten we Montecatini en rijden we richting de omgeving van Basel voor diner en overnachting.

Dag 10 Naar huis

Nu toch echt de laatste dag en terug naar Nederland. Aangekomen op onze wisselplaats staat nog een afscheidsdiner voor u klaar. Hierna brengen de servicelijnen u naar uw uitstapplaats.

Hotel Castelmartini ( 19 september )

Ligging: het hotel ligt op 200 meter van het natuurreservaat Padule di Fudecchio. Faciliteiten: Receptie, lounge, lift, hotelbar, restaurant en terras. Shuttle service naar Montecatini. Gratis wifi in het hele hotel. Kamers: Comfortabel ingericht en voorzien van telefoon, tv, kluisje, airco en badkamer met bad of douche en toilet. Bijzonderheden: Italiaans ontbijtbuffet en 3-gangenkeuzediner met saladebuffet.

Hotel Montebello ( 3 oktober )

Ligging: Sfeervol hotel gelegen in het centrum. De gezellige autovrije winkelstraat met vele winkeltjes en terrasjes vindt u op loopafstand. Faciliteiten: Receptie, lounge, lift, hotelbar, restaurant en terras. Gratis wifi in het hele hotel. Kamers: Comfortabel ingericht en voorzien van telefoon, tv, kluisje, airco en badkamer met bad of douche en toilet. Bijzonderheden: Italiaans ontbijtbuffet en 3-gangenkeuzediner met saladebuffet.

Hotel Brennero & Varsavia ( 17 oktober )

Ligging: Sfeervol hotel gelegen in het centrum. De gezellige autovrije winkelstraat met vele winkeltjes en terrasjes vindt u op loopafstand. Faciliteiten: Receptie, lounge, lift, hotelbar, restaurant en terras. Gratis wifi in het hele hotel. Kamers: Comfortabel ingericht en voorzien van telefoon, tv, kluisje, airco en badkamer met bad of douche en toilet. Bijzonderheden: Italiaans ontbijtbuffet en 3-gangenkeuzediner met saladebuffet.