MAX Tickets
Datum Reserveren
Dinsdag 24 augustus

UITVERKOCHT

Dinsdag 7 september Reserveren

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Rolstoelplaatsen zijn enkel telefonisch te reserveren.

Prijs: € 34,50 p.p.
( inclusief reserveringskosten )

Inbegrepen:

  • 1 x kop heerlijke vers gemaakte dagsoep
  • Vaartocht van 3 uur
  • 1 x broodje ham
  • 1 x broodje kaas ( extra consumpties aan boord zijn tegen betaling)

Ontvangst aan boord: 12.45 uur
Afvaart: 13.00 uur
Einde rondvaart: 16.00 uur

Locatie inschepen
t.h.v. Prins Hendrikkade 42 ( Zwaaikom )
2225 TZ Katwijk aan Zee

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Klantenservice

Aan boord van een van de luxe schepen (met klein achterdek) wordt u ontvangen door de gastvrije crew van Rederij van Hulst.

U vertrekt om 13.00 vanaf de Zwaaikom. Via de Rijn en de Vliet varen we langs de middeleeuwse stad Leiden, in vroegere tijden het centrum van de handel. Varend via de Zijl komen we op de Kagerplassen. Na het oversteken van dit prachtige plassengebied passeren wij de dorpjes Warmond, Oegstgeest en Rijnsburg en komen wij om circa 16.00 uur weer aan in de Zwaaikom, in Katwijk.

Deze vaartocht is ideaal te combineren met een bezoek aan de toeristenmarkt van Katwijk. Let op: de toeristenmarkt vindt plaats van 22 juni t/m 24 augustus 2021 iedere dinsdag

Aan boord is er een kleine kaart aanwezig met diverse etenswaren en consumpties. Er kan contant of met pin worden afgerekend

Leiden

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar activiteiten op het water. Door de jaren heen hebben zij zich gespecialiseerd in culinaire rondvaarten. Het rondvaartbedrijf is uitgegroeid tot een begrip in de regio voor evenementen op het water. Inmiddels mogen ze ook steeds meer buitenlandse toeristen op onze schepen verwelkomen. De afgelopen jaren is de rederij flink gegroeid. Er zijn diverse nieuwe schepen gebouwd, waardoor de vloot is vernieuwd en uitgebreid! 

In Katwijk is een locatie omgebouwd tot een scheepswerf voor eigen gebruik en een heus dok voor het onderhoud van de schepen.