Locatie:
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam
Uitgevoerd in de Grote Zaal

Tijd en tijdsduur: 20.15 uur - 22.15 uur (2 uur)

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch via de Concertgebouwlijn (10.00-17.00 uur, dagelijks bereikbaar)
020-6718345, o.v.v. “Actie MAX”.

Exclusieve ledenkorting: 
€ 35,00 p.p. rang 1 
€ 39,50 p.p. rang 1+

Inbegrepen:
- toegang tot het concert
- drankje vooraf en na het concert
- garderobe

DATUM RESERVEREN
29 november Reserveer hier

Actiecode: MAX19FL
* bij de betaling kunt u de actiecode verzilveren.

- Klik op kies stoelen
- Selecteer uw plaatsen (op de plattegrond) en klik op bevestig uw selectie
- Klik op ga naar betalen
- Vervolgens log in of bestel als gast
- Kies verzendwijze
- Klik daaronder op verzilver uw actiecode
- Vul in MAX19FL en klik op voeg toe
- Kies betaalmethode
- Klik op bestelling afronden 

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Kortingsactie Verdi’s Requiem door grootse koren in Het Concertgebouw

Exclusieve korting voor leden van Omroep MAX

Het Requiem van Verdi is een monumentaal werk. Verdi staat bekend als operacomponist en dat hoor je in dit werk goed terug. Het is volgens velen samen met het Requiem van Mozart het mooiste en bekendste requiem.

Dit prachtige werk wordt in een grote en grootse uitvoering (ongeveer 300 zangers) op vrijdag 29 november uitgevoerd in Het Concertgebouw. Het prachtige Concertgebouw staat bekend om zijn goede akoestiek.

Leden van Omroep MAX kunnen met een exclusieve Ledenkorting naar deze uitvoering van Verdi’s Requiem! U betaalt voor de beste twee rangen slechts € 35,00 (rang 1) of € 39,50 (rang 1+). Dat is een korting van € 19,50 en € 20,00. 

Verdi’s Requiem

Oorspronkelijk zou Verdi met andere componisten een dodenmis schrijven vanwege het overlijden van componist Rossini. Toen dit niet doorging, componeerde Verdi zelf een Requiem. De aanleiding was nu het overlijden van de beroemde schrijver Alessandro Manzoni. De eerste uitvoering was één jaar na Manzoni’s dood in de San Marco in Milaan.

Het Verdi Concert Choir Japan heeft reeds een lange traditie in het uitvoeren van Verdi’s Requiem, onder andere in Het Concertgebouw. Verdi is dan ook niet voor niets de naamgever van dit koor. Het koor wordt versterkt door het Projectkoor Amsterdam. De Philharmonie Südwestfalen is evenmin een onbekende in Het Concertgebouw. Zo was het onder andere te gast in Het Zondagochtend Concert.