Datum Locatie Tijd
1 juni MartiniPlaza Groningen 20:00 uur
4-5-6 juni Concertgebouw Amsterdam 20:15 uur
9 juni De Doelen Rotterdam 15:00 uur
16 juni World Forum Theater Den Haag 15:00 uur

Prijs: € 19,50 p.p. 
(inclusief servicekosten)

Reserveren

Telefonisch reserveren?
Dat kan kan via 0900 1353 (60 cpm) o.v.v. ‘Woodstock Legends’ en ‘actie Omroep Max’.

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Ode aan legendarisch festival in onder meer Het Concertgebouw

Jaren zestig herleven tijdens Woodstock Legends

Joe Cocker, Janis Joplin en Jimi Hendrix. In 2019 is het precies vijftig jaar geleden dat deze sterren - samen met vele andere artiesten en bands -  schitterden op het legendarische Woodstock festival in het Amerikaanse Bethel. Van 1 t/m 16 juni komt de magie van het festival tot leven in Groningen (MartiniPlaza), Amsterdam (Concertgebouw), Rotterdam (De Doelen) en Den Haag (World Forum Theater) tijdens Woodstock Legends. Een groots muzikaal spektakel dat een ode vormt aan de muziek van de grootheden die tijdens het beroemde festival de hoofdrol speelden. Gastheer is cabaretier Vincent Bijlo. Een grote live band met een strijkersensemble en een eindeloze reeks iconische hits maken het eerbetoon aan Woodstock compleet. Duik terug in de tijd en herleef de jaren zestig tijdens Woodstock Legends.

Via Omroep MAX profiteert u nu van een unieke prijs van slechts 19,50 euro per kaart!

De show heeft als titel Woodstock Legends meegekregen en daarmee is geen woord teveel gezegd. Alles is uit de kast getrokken om het publiek in vervoering te brengen zoals dat vijftig jaar geleden ook gebeurde. De optredens van Joe Cocker en Janis Joplin zorgden destijds voor veel sensatie en vormden één van de belangrijkste hoogtepunten. Dat is tijdens Woodstock Legends niet anders. Joe Cockers With a little help from my friends, Cry me a river, You are so beautiful en Unchain my heart komen voorbij, net als Cry baby en Me and Bobby Mcgee van Joplin. We horen natuurlijk ook de onvermijdelijke wereldhits van Creedence Clearwater Revival, Crosby, Stills, Nash & Young, Jimi Hendrix, The Who en anderen. Repertoire dat het muzikale landschap voorgoed veranderde en de tand des tijds met gemak heeft doorstaan.