Exclusief voor leden Voorjaarscruise over de Rijn

Exclusief voor leden van MAX heeft de Jong Intra Vakanties een speciale MAX-reis samengesteld per riviercruise van mps Horizon naar Duitsland. Vertrek: 8 mei 2024.

 • 7 overnachtingen o.b.v volpension en havengelden
 • Welkomstdrankje, één avond met live muziek, Captains dinner
 • Reisleiding van de Jong Intra Vakanties
 • Gastheer of -vrouw van Omroep MAX
Vertrek 8 mei 2024
Rotterdam
Vanaf € 949 p.p.

8-daagse riviercruise vanaf € 949 p.p.

Volop genieten van de romantische sfeer in het Rijndal? Dan is dit dé riviercruise voor u. Ga in Rotterdam aan boord en laat u tijdens deze mooie reis betoveren door de romantische Rijn.

Tijdens deze reis staan o.a. Nijmegen, Düsseldorf, Andernach, Koblenz en Keulen en Duisburg op het programma. Vanaf het sfeervolle schip de Horizon bewondert u in acht dagen de indrukwekkende burchten en kastelen die tegen de steile berghellingen liggen. Tel daar het prachtige natuurschoon en de gezellige dorpen en steden bij op en u beleeft een bijzondere reis.

Even de sfeer proeven?

8-daagse Riviercruise naar Duitsland

Dit is het programma

Dag 1 : Rotterdam – Nijmegen

U kunt vandaag terecht op h mps Horizon dat aangemeerd ligt in Rotterdam. Om 16.00 uur kunt u inschepen, waarna we om ca. 16:30 uur vertrekken naar Nijmegen, de oudste stad van Nederland.

Dag 2: Nijmegen – Düsseldorf

Het anker wordt gelicht en de Horizon zet koers richting Duitsland. Het is een behoorlijk stuk varen naar Düsseldorf, hetgeen u de gelegenheid geeft om uitgebreid kennis te maken met uw medepassagiers. In de loop van de middag meren wij dichtbij de bruisende ‘Altstadt’ af.

Dag 3: Düsseldorf – Keulen

Al vroeg laten we Düsseldorf achter ons. Onze volgende bestemming is Keulen waar onder andere de bekende toren ‘de Domtoren’ staat. Daarnaast zijn leuke bezienswaardigheden de Rheinpromenade en de Hohenzollernbrücke.

Dag 4 : Keulen – Andernach

Tijdens onze tocht naar Andernach zien we het landschap snel veranderen. We krijgen allereerst het Zevengebergte in het vizier. Ook de eerste wijngaarden dienen zich aan. We meren voor het diner af in het Keltische vestingstadje Andernach. In dit pittoreske stadje kunt u nog een leuke wandeling maken.

Dag 5 : Andernach – Koblenz

Na Andernach zal de boot vertrekken naar Koblenz, gelegen aan de monding van de Moezel. Deze stad is het handelscentrum van de wijde omgeving. Dat is in het grotendeels nog authentieke centrum goed te merken aan de grote verscheidenheid in winkels en wijnhuizen. In de middag heeft u de mogelijkheid aan een excursie naar Cochem deel te nemen (excl.). Vanuit Andernach rijden we met de bus naar Cochem, een mooi stadje, ook wel de parel van de Moezel genoemd. Breng een bezoek aan de imposante Reichsburg, maak een rondrit met het toeristentreintje, of wandel door de smalle straatjes met tal van leuke winkeltjes en terrasjes.

Dag 6: Koblenz – Duisburg

Na een mooie vaart vanaf Koblenz wordt de boot aan het einde van de middag aangelegd in Duisburg. Deze stad staat bekend als één van de grootste havensteden van Europa. U kunt een mooie wandeling maken, of als u op zoek bent naar rust kunt u een bezoekje brengen aan het populaire park in de voormalige industriële zone.

Dag 7 : Duisburg – Gorinchem

Na een vroeg vertrek uit Duisburg varen we al snel de Nederlandse rivieren weer op. We komen in de loop van de middag aan in de gezellige stad Gorinchem, waar u in de middag de gelegenheid heeft om rond te kijken.

Dag 8 : Gorinchem – Rotterdam

Vandaag is deze cruise alweer ten einde gekomen. Na een laatste ontbijt aan boord volgt om ca. 10:00 uur de ontscheping.

Prijs

2 persoonshut voor 2 personen (p.p.):
Hoofddek €  949 p.p.
Promenadedek € 1019 p.p.

 

2-persoonhut voor 1 persoon (p.p.):
Hoofddek € 1285 p.p.
Promenadedek € 1575 p.p.

Het pakket

Inbegrepen:
 • 7 overnachtingen o.b.v volpension en havengelden
 • Welkomstdrankje, één avond met live muziek, Captains dinner
 • Reisleiding van de Jong Intra Vakanties
 • Gastheer of -vrouw van Omroep MAX

 

Niet inbegrepen:
 • Reis naar en van Rotterdam
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes, excursies en entreegelden
 • Verplichte kosten: reserveringskosten, SGR-bijdrage en Calamiteitenfonds € 37,50

Reserveer direct!

U kunt deze reis online of telefonisch boeken via 0180-457883. Vermeld dat het gaat om de MAX Ledenreis met de reiscode CRCR4M8.

Vanaf €949 p.p.

Volgeboekt

Vanaf €949 p.p.

Volgeboekt

Meer uitjes en kortingsacties?

Benieuwd naar meer activiteiten, gezellig evenementen en handige kortingsacties? Bekijk ze hier!

Alle ledenactiviteiten