Exclusief voor leden Nederland op Film

Zaterdag 25 mei staat Beeld en Geluid in Hilversum het teken van Nederland op Film. De opening deze dag zal gedaan worden door Jan Slagter. Daarnaast verzorgt Wim Daniëls speciaal voor MAX-leden en MAX Magazine-lezers een lezing. Het belooft een dag vol nostalgie te worden!

  • Entree Beeld en Geluid

MAX-Leden en MAX Magazine-lezers ontvangen deze dag 50% korting op de toegangsprijs! ( Regulier tarief € 19,50 )

25 mei 2024
Beeld en Geluid, Hilversum
€ 9,75

Beeld en Geluid

Beeld & Geluid heeft een immense collectie amateurfilms die bijna de gehele 20ste eeuw beslaat. Het biedt een prachtig kijkje in de wereld van toen. 25 mei wordt extra veel aandacht gegeven aan deze collectie en gaan we op zoek naar nog onbekend amateurfilmmateriaal. Wellicht ligt dat bij u op zolder!

Experts van Beeld & Geluid staan voor u klaar om uw persoonlijke 8 mm en 16mm films te beoordelen en eventueel in ontvangst te nemen. Laat uw film ter plekke digitaliseren* of kijk via de scanners wat er op staat. Wie weet zien we uw film terug in het nieuwe seizoen van Nederland op Film!
*onder voorbehoud van de kwaliteit van de film en afhankelijk van het aanbod.

Speciaal voor leden van MAX verzorgt Wim Daniëls om 11:00 en 13:00 een lezing. Heeft u kaarten besteld? Reserveer dan ook uw plekken om de lezing van Wim Daniels bij te wonen!

zaterdag 25 mei 2024
Koop kaarten

Praktisch

Adres
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Parkeren
De inrit van de parkeergarage van Beeld & Geluid vind je direct na ons gebouw aan je linkerzijde. Het tarief is € 2,00 per uur (max. dagtarief € 12,00). De garage beschikt over twee oplaadpalen voor elektrische auto’s. Maximale doorrijhoogte is 2 meter. Geen plek? Probeer dan parkeerdek A op het Media Park. Openingstijden: 06:00 – 20:00.

Openbaar Vervoer
Kijk voor de meest actuele reisinformatie op www.ov9292.nl of bel OV-reisinformatie: 0900-9292 (€ 0,50 p/m)

Er zijn nog tickets!

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren via de website van Beeld en Geluid. Selecteer bij Ticketsoort het ticket ik heb een kortingscode en gebruik de kortingscode BENGMAX2024

€ 9,75 p.p. incl. servicekosten.

Let op: als u in bezit bent van een museumjaarkaart is de toegang gratis. Wilt u de lezing bijwonen, dient u deze wel via deze site reserveren.

Koop kaarten

€ 9,75 p.p. incl. servicekosten.

Let op: als u in bezit bent van een museumjaarkaart is de toegang gratis. U moet dan wel via deze site een tijdslot reserveren.

Koop kaarten

Meer uitjes en kortingsacties?

Benieuwd naar meer activiteiten, gezellig evenementen en handige kortingsacties? Bekijk ze hier!

Alle ledenactiviteiten