MAX Ledendagen 2024 Bezoek WILDLANDS en de MAX Ledendag

Samen met WILDLANDS organiseert MAX exclusief voor leden een middag vol avontuur, spektakel, entertainment, gezelligheid en informatie. Spot neushoorns en giraffen van heel dichtbij tijdens je trucksafari over de savanne. Bovendien maakt u in het theater kans op leuke prijzen! Komt u ook naar WILDLANDS en de MAX Ledendag?

21 oktober 2024
Emmen
€ 29,50 p.p.

Programma

WILDLANDS

Ontdek per boot of te voet de jungle en maak kennis met de olifantenfamilie. Spot neushoorns en giraffen van heel dichtbij tijdens een trucksafari over de savanne. Bezoek het nieuwe beververblijf, ga op poolexpeditie en sta oog in oog met ijsberen en pinguïns.

Kom naar WILDLANDS en maak een wereldreis in één dag.

Hans klok

Tijdens het eerste deel van de Ledendag wordt u in het theater van harte welkom geheten door een presentator van MAX en zullen we u verrassen met een optreden van illusionist Hans Klok!

Hij wordt ook The Fastest Illusionist of the World genoemd! Op zijn tiende verjaardag kreeg hij een goocheldoos en begon met het optreden op verjaardagsfeestjes. Vier jaar later werd Hans Klok Nederlands en Europees Jeugdkampioen goochelen en won hij de Wenegini Prijs. Het was de start van een succesvolle, bekroonde carrière!
In Nederland brak Hans Klok definitief door met zijn gastoptreden in de André van Duin Revue. Al snel volgen er optredens in Koninklijk Theater Carré, was hij de eerste illusionist ooit die meedeed aan het Internationaal circusfestival van Monte Carlo en trad Hans Klok op in het Excalibur Hotel & Casino aan de Strip in Las Vegas!

The Dutch Tenors

Na de pauze informeren wij u over de nieuwste programma’s van MAX en maakt u kans op diverse leuke prijzen! Vervolgens kunt u genieten van een bijzonder optreden van The Dutch Tenors.

De mannen van The Dutch Tenors speelden voorheen diverse hoofdrollen in musicals en opera’s, zowel in Nederlands als internationaal. Vanaf nu zingen ze samen als The Dutch Tenors. Door fans beschreven als ’the next Il Divo’, zingen de heren ‘Classical Pop’ repertoire. Alles op het hoogste niveau vocale gymnasiek, met bomsbastische klanken en indrukwekkende, lyrische samenzang. 

Tijden

10:00 uur
Bezoek WILDLANDS
13:00 uur
Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers in de foyer van het Atlas Theater
14:00 uur
Start MAX Ledendag in de theaterzaal en kunt u genieten van ons feestelijke programma!
16:45 uur
+- Einde Ledendag

Komt u ook naar de MAX Ledendag?

maandag 21 oktober 2024
Atlas theater – Emmen
Koop kaarten

Prijs

 € 29,50 p.p.

(speciale MAX-ledenprijs. Inclusief reserveringskosten)

Het combiticket geeft toegang tot WILDLANDS van 10.00 tot 13.30 uur, daarna bezoekt u de MAX Ledendag in het Atlas Theater.

Inbegrepen:

  • Entree WILDLANDS
  • Entree MAX Ledendag
  • Garderobe
  • Koffie/thee met iets lekkers bij ontvangst
  • Consumptie in de pauze

Het is ook mogelijk enkel de MAX Ledendag te bezoeken. Hiervoor kiest u het ticket Entree voor € 12,50 

Reserveren

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 – 214 6010.
Rolstoelplaatsen zijn enkel telefonisch te bestellen.

We willen u erop wijzen dat originele kaarten online alleen verkocht worden via MAX Tickets. MAX Tickets wordt gefaciliteerd door Ticketpoint.

Openbaar Vervoer
Kijk voor de meest actuele reisinformatie op www.ov9292.nl of bel OV-reisinformatie: 0900-9292 (€ 0,50 p/m)