Exclusief voor leden Mastreechter Staar

Samen met De Mastreechter Staar organiseert MAX een exclusief optreden voor MAX Leden! De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar is niet zomaar een koor, maar een koor dat u meeneemt op reis. Vanaf de opening wordt u meteen geboeid en meegenomen in de spanningsboog die uitmondt in een zinderende finale.

  • Kop koffie/thee in de pauze
  • Entree concert
6 oktober 2024
ReeHorst, Ede
€ 39,95

Concert

Een koor dat een breed repertoire ten gehore brengt denk aan opera, operette, belcanto, musical en pop. Met het eigen bronzen Staargeluid heeft de Staar haar eigen unieke geluid weten te ontwikkelen. De Staar neemt u mee van zacht verfijnde klanken naar woeste kracht, over de liefde en de dood, oorlog en vrede, religie en ons Koningshuis. Dirigent Hennie Ramaekers en pianist Michiel Ballhaus dragen het koor over grote hoogten om het vervolgens weer veilig te laten landen.

Over Mastreechter Staar

De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883 en verwierf in de loop van haar bestaan grote bekendheid in binnen- en buitenland. Behalve door haar vele concerten en concertreizen werd haar naam verbreid door tal van optredens voor radio en televisie en een groot aantal grammofoonplaten en CD’s.

De naamgeving “Mastreechter Staar” komt uit het dialect van Maastricht en betekent “Ster van Maastricht”. De ster waar hier sprake van is, staat in het wapen van de stad.

Bij haar uitvoeringen kan de Staar putten uit een uitgebreid repertoire van klassieke en religieuze werken, volksmelodieën, opera’s, operettes en musicals.

zondag 6 oktober 2024
Koop kaarten

Dit is het programma

13:30 uur
Vanaf 13:30 ontvangst
14:30 uur
Aanvang deel 1
15:20 uur
Pauze
15:50 uur
Aanvang deel 2
16:40 uur
Einde

Praktisch

Adres
ReeHorst
Bennekomseweg 24
6717 LM Ede

Parkeren
700 parkeerplaatsen op eigen terrein. Let op; betaald parkeren.

Openbaar Vervoer
Op slechts 500 meter van trein Ede-Wageningen, loopt u in enkele minuten naar ReeHorst. Kijk voor de meest actuele reisinformatie op www.ov9292.nl of bel OV-reisinformatie: 0900-9292 (€ 0,50 p/m)

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 – 214 6010.

Er zijn nog tickets!

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar ons telefoonnummer 020 – 214 6010.

€ 39,95 p.p. incl. servicekosten.

 

Koop kaarten

 € 39,95 p.p. incl. servicekosten.

Koop kaarten

Meer uitjes en kortingsacties?

Benieuwd naar meer activiteiten, gezellig evenementen en handige kortingsacties? Bekijk ze hier!

Alle ledenactiviteiten