Korting voor leden Zondagochtendconcerten in Rotterdam

De sfeervolle Zondagochtendconcerten in de Rotterdamse Doelen zijn al bijna veertig jaar een begrip. U krijgt een aantrekkelijke korting: voor de speciale MAX-leden prijs van € 17,- per concertkaartje (normale prijs € 18,-) bent u er bij! Voor het nieuwe seizoen zijn er weer zes heel afwisselende concerten op de zondagochtend.

Met onder andere:

  • Jan Vayne in Concert
  • Meezingconcert de Wannebiezz
  • Tour de Toon – ode aan Toon Herman
Verschillende data in 2023 en 2024
Rotterdam
€ 17,-

Presentatie

De Zondagochtendconcerten worden gepresenteerd door sopraan Waldin Roes. Zij is al jaren aan deze concerten verbonden, ook door haar eigen concerten ‘Van Smartlap tot Opera’ en ‘Ein Morgen in Wien’.

Jan Vayne

Altijd een zeer graag geziene gast tijdens deze Zondagochtendconcerten: Jan Vayne. De virtuoze pianist neemt u mee in een meeslepende muzikale reis tijdens zijn indrukwekkende soloconcerten. Pure, sfeervolle concerten die klassieke muziek toegankelijk maken voor een groot publiek.

De Wannebiezz

De Wannebiezz nodigen u uit om met volle borst mee te komen zingen met de leukste liedjes van weleer.

Rapalje

Rapalje Celtic Folk Music is een naam die al ruim 28 jaar garant staat voor opzwepende folk, gevoelige ballades en gezellige chaos. Gekleed in kilt en voorzien van een flinke dosis humor is de band niet meer weg te denken uit de folkscene.

White Christmas

Dirigent Rien den Hartog komt dit jaar dan ook graag weer met zijn grote orkest Symphonic Friends naar Rotterdam voor White Christmas at the Doelen. Goede tradities zijn er immers om hoog te houden!

Tour de Toon

Philip Paar brengt samen met zijn vaste orkest een muzikale hommage aan een van de grootste Nederlandse artiesten van de vorige eeuw met zijn Tour de Toon – ode aan Toon Hermans.

Van Smartlap tot Opera

Sopraan Waldin Roes, pianist/accordeonist Bert Nicodem en de fantastische heren van Het Groot Niet Te Vermijden zorgen altijd voor een luid zingende zaal vol enthousiast publiek met Van Smartlap tot Opera.

Waldin Roes

Kaarten bestellen

U kunt alleen telefonisch reserveren met korting. U krijgt direct iemand aan de lijn, dus zonder keuzemenu’s en wachttijden, via telefoonnummer 010-4225244 o.v.v. MAX-korting.

Naast de korting op de kaartjes krijgt u ook € 1,- korting op de administratiekosten (normaal € 4,50 per bestelling). U krijgt een factuur thuisgestuurd en na betaling krijgt u de toegangskaarten op uw postadres thuisgestuurd.

Bent u er ook bij?

zondag 12 november 2023
Jan Vayne in Concert
Meer informatie
zondag 10 december 2023
Meezingconcert de Wannebiezz
Meer informatie
zondag 17 december 2023
Keltische Ochtend met Rapalje
Meer informatie
zondag 24 december 2023
White Christmas at de Doelen
Meer informatie
zondag 3 maart 2024
Tour de Toon – ode aan Toon Hermans
Meer informatie
zondag 10 maart 2024
Van Smartlap tot Opera
Meer informatie

Dit is het programma

13:00 uur
Ontvangst in de foyer
13:15 uur
Zaal open
11:00 uur
Begin van het concert
12:15 uur
Eind van het concert

Er zijn nog tickets!

U kunt alleen telefonisch reserveren met korting. U krijgt direct iemand aan de lijn, dus zonder keuzemenu’s en wachttijden, via telefoonnummer 010-4225244 o.v.v. MAX-korting.

€17,- p.p. excl. reserveringskosten

Bel direct

€17,- p.p. excl. reserveringskosten

Bel direct

Meer uitjes en kortingsacties?

Benieuwd naar meer activiteiten, gezellig evenementen en handige kortingsacties? Bekijk ze hier!

Alle ledenactiviteiten