Carrie ten Napel

Carrie ten Napel presenteert onder andere Tijd voor MAX, Droomhuis Gezocht en Op1.

Tijd voor MAX
Droomhuis Gezocht
Op1

Over Carrie

Carrie ten Napel wordt op 10 februari 1980 in Amersfoort geboren. In haar geboortestad studeert ze twee jaar HBO Toerisme als ze besluit om sportjournalist te worden. Haar journalistieke avontuur begint bij RTV Oost, waar ze uiteenlopende sport- en nieuwsprogramma’s maakt. In de twaalf jaar bij deze regionale omroep presenteert Carrie Sport op Maandag en later de talkshow En dan nog even dit. In diezelfde periode maakt Carrie programma’s voor Omroep Gelderland. Samen met haar vader Evert ten Napel interviewt ze sporters in Gelderland voor het live sportprogramma Sparren.

In de zomer van 2013 verlaat Carrie ten Napel de regionale omroepen om vervolgens bij FOX Sports aan de slag te gaan. Bij deze zender wordt ze een van de vaste presentatoren van FOX Sport Centraal. Voor deze talkshow vormt ze wisselend een presentatieduo met Bas van Veenendaal, Hélène Hendriks en Wytse van der Goot.

Omroep MAX

Niet veel later verkast ze naar Omroep MAX. Van 2014 tot en met 2018 gaat ze voor MAX aan de slag met het actualiteitenprogramma Hallo Nederland. Tot 2020 is Carrie ook op de radio te horen; samen met Margreet Reijntjes presenteert ze De Perstribune. Na het radioavontuur vormt Carrie elke woensdagavond een presentatieduo met Charles Groenhuijsen voor Op1. Op vrijdagen presenteert ze de populaire talkshow Tijd voor MAX. Naast deze talkshows presenteert Carrie ook andere programma’s. Samen met Dionne Stax reist ze voor Droomhuis Gezocht naar het buitenland op jacht naar droomhuizen voor Nederlanders die willen emigreren. Elk jaar staat ze tijdens de feestdagen op het podium om samen met Jan Slagter het muzikale MAX Kerstconcert te presenteren.

Bekijk alle presentatoren