Daniel Dekker

Daniel Dekker presenteert Lunch Lekker met Daniel Dekker.

Lunch Lekker met Daniel Dekker

Over Daniel

Daniel Dekker is op 8 april 1960 geboren in Amsterdam. Na de middelbare school gaat Daniel bij een bank werken. Als hij 20 jaar oud is, begint zijn radiocarrière bij Decibel Radio in Amsterdam. In 1988, Daniel maakt ondertussen radio voor Radio 10 Gold, wordt hij opgemerkt door toenmalig Radio 3-chef Dick de Winter. Hij maakt de overstap naar Radio 3, waar hij programma’s maakt voor de TROS. Hij presenteert onder andere De Nationale Hitparade Top 100 en De Mega Top 50.

In 1998 klinkt de stem van Daniel elke werkdag op Radio 2 als hij in de ochtend het programma De Gouden Uren presenteert. Zijn rol achter de schermen begint steeds groter te worden en eind 2014 stopt hij met het presenteren van dit programma. Hij is dan ook eindredacteur van de AVROTROS bij 3FM en Radio 2. Tot medio 2020 presenteert hij elke zaterdagmiddag Muziekcafé.

Omroep MAX

In juni 2020 stapt Daniel over van AVROTROS naar Omroep MAX. Bij MAX is hij het hoofd van de radio en presenteert hij elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur zijn eigen lunchprogramma Lunch Lekker met Daniel Dekker. Schuif aan voor een lunch vol muziek en plezier, met elke werkdag de mooiste Evergreens en hits van eigen bodem, maar ook interessante gebeurtenissen in ons land komen aan bod.

Bekijk alle presentatoren