Martine van Os

Martine van Os presenteert onder andere Tijd voor MAX en We zijn er Bijna!

Tijd voor MAX
We zijn er Bijna!

Over Martine

Martine van Os is geboren in Den Haag op 3 april 1957. Ze begint haar televisiecarrière als actrice. Voor de TROS-serie Familie Oudenrijn vervult Martine van 1987 tot 1990 de rol van juffrouw Dücker. Ook heeft ze (gast)rollen in bekende comedyprogramma’s. Al snel wordt Martine presentatrice.

Omroep MAX

In 2005 begint Martine van Os met haar werkzaamheden voor Omroep MAX. Martine lost van 2005 tot en met 2006 consumentenproblemen op in het programma Appeltje voor de Dorst. Van 2006 tot 2007 presenteert Martine haar talkshow MAX & Martine. Naast televisie maakt Martine ook radio. Tot 2008 presenteert ze samen met Henk Mouwe de ochtendshow Wekker-Wakker!. Martine volgt in 2015 voor het tv-programma Nooit Meer Alleen vijf eenzame ouderen die bouwen aan een nieuw sociaal netwerk. Twee jaar later presenteert ze Gezond verstand. In dit programma presenteren mensen uit het hele land hun huis-, tuin- en keukenremedies aan drie experts op het gebied van gezondheid. Elke zomer gaat Martine op reis voor We zijn er Bijna!. Ze reist dan mee met Nederlandse toeristen. Met eigen caravan of camper toeren ze in groepsverband langs verschillende trekpleisters.

Samen met Sybrand Niessen vraagt Martine jaarlijks aandacht aan hersenonderzoek. In Geef om je hersenen komen indrukwekkende verhalen over hersenaandoeningen en de werking van het brein aan bod. Hetzelfde duo presenteert ook sinds 2008 de dagelijkse talkshow Tijd voor MAX.

Bekijk alle presentatoren