Na bijna 20 jaar heeft MAX een nieuw logo

Na bijna twintig jaar trouwe dienst namen we afscheid van het vertrouwde MAX-logo. Het logo was toe aan een opfrissing waarbij de sterke punten behouden blijven. Verder gebruiken we vanaf december 2023 Samen MAX. Dit hoort en ziet u na elk radio- en televisieprogramma, na een podcast en op de websites.

 

Samen MAX

Na bijna twintig jaar trouwe dienst namen we afscheid van het vertrouwde MAX-logo. Het logo was toe aan een opfrissing waarbij de sterke punten behouden blijven.

In het MAX Ledenblad van december 2023 leest u wat er nog meer is veranderd.

Lees MAX Ledenblad

MAX staat voor Betrokken, Verbindend en Betrouwbaar. De presentatoren, de programma’s, onze leden, de collega’s; allemaal samen zijn we MAX. Daarom gebruikt MAX vanaf december 2023 Samen MAX. Dit hoort en ziet u na elk radio- en televisieprogramma, na een podcast en op de websites.

Omroep MAX maakt al bijna 20 jaar programma’s vanuit een groot sociaal hart, onafhankelijk van politiek of geloof, positief en met open vizier.

MAX is de omroep waar Nederland thuiskomt.
Onze programma’s zijn vertrouwd, relevant, actueel en gezellig.
Wij stellen maatschappelijke thema’s centraal en zijn niet bang om stelling te nemen. Scherpzinnig en met respect.

MAX is er voor álle vijftigplussers. We laten ze zien zoals ze zijn: actieve mensen, betrokken bij hun omgeving.
MAX zet zich in om iedereen actief onderdeel te laten zijn van de samenleving. Wij staan voor het verbinden van vijftigplussers en waar nodig bieden we een helpende hand.

MAX brengt mensen samen. Iedereen telt mee.

Samen MAX