Actueel

Denkend aan Holland

André van Duin, Janny van der Heijden en scheepshons Nhaan zijn terug! Op hun boot ontdekken ze ons mooie Nederland vanaf het water. Met prachtige steden, mooie natuur, rijke geschiedenis en er wordt natuurlijk genoeg gelachen. Vanaf 3 augustus, elke maandag rond 21:30 uur op NPO 1. 

Meer over Denkend aan Holland

Klanken van Oorsprong

Deze muzikale documentaire vertelt het verhaal van bekende artiesten met een Nederlands-Indische achtergrond. Over overleven in oorlog, vluchten en opnieuw beginnen. Met de muziek als uitlaatklep. Maandag 10 augustus om 22.10 uur op NPO 2.

Meer over de 2doc: Klanken van oorsprong

van onschatbare waarde

Vanaf woensdag 26 augustus kunt u kijken naar een gloednieuw seizoen van Van onschatbare waarde! Verkopers krijgen de kans om bijzondere objecten te verkopen aan 1 van de experts.

Meer over Van onschatbare waarde

 

Logo Omroep MAX

Vanaf 5 oktober verandert de programmering op NPO Radio 5. Bert Haandrikman zal te horen zijn in de ochtend en Daniël Dekker krijgt een gloednieuwe middagshow.

Meer informatie

Denkend aan Holland

Vroeger was de vakantieperiode een tijd van veelal herhalingen, maar met die trend braken wij jaren geleden al. En deze zomer is dat niet anders!
Wat kunt u deze zomer van ons verwachten?

 

Hourtimetegencorona

Het onderhouden van sociale contacten is belangrijker dan ooit. Een middel om dit in coronatijd te kunnen doen is via WhatsApp. Maar wist u dat er veel meer uit WhatsApp te halen is? Voor het onderhouden en terugkrijgen van sociale contacten is Knap WhatsApp bedacht.
Meer over Knap WhatsApp

Meer MAX

MAX Meldpunt

Pensioenprobleem, opgelicht bij een aankoop of een misstand in de zorg? Meld het op het forum van Meldpunt!