Actueel

15 jaar MAX

Omroep MAX is al 15 jaar te zien en horen op radio en televisie. Dat vieren we met een speciale uitzending van Tijd voor MAX. Maandag 12 oktober 2020 blikken Martine en Sybrand terug op de afgelopen jaren.

Meer over 15 jaar MAX

 

Daniel Bert

Vanaf maandag 5 oktober 2020 zijn er 2 gloednieuwe radioprogramma’s te horen bij MAX op NPO Radio 5. Bert Haandrikman presenteert elke werkdag de nieuwe ochtendshow Goeiedag Haandrikman! en Daniel Dekker is elke werkdag tijdens de lunch te horen met Lunch Lekker met Daniel Dekker

Meer informatie

 

HHB Kids

Na 7 seizoenen Heel Holland Bakt, is het eindelijk zover! Ook kinderen mogen nu alles in de strijd gaan gooien om de beste thuisbakker te worden. De bakduo's gingen in de eerste aflevering aan de slag met het thema Dierendag!

Lees verder

Caroline Kaart

Caroline Kaart is op 88-jarige leeftijd overleden. MAX brengt op zondag 20 en dinsdag 22 september op NPO 1 een eerbetoon aan Caroline.

Meer informatie

 

André wint Oeuvre Award

Al meer dan 55 jaar is André van Duin actief in de media. Omroep MAX-collega Ron Brandsteder verraste André in het tv-programma Tijd voor MAX met de Media Oeuvre Award 2020.  

Lees verder

Meer MAX

MAX Meldpunt

Pensioenprobleem, opgelicht bij een aankoop of een misstand in de zorg? Meld het op het forum van Meldpunt!